Hobbi / Otthon

14 aranyos kézműves játékfigura, amivel még te is eljátszanál!

14 aranyos kézműves játékfigura, amivel még te is eljátszanál!

Ezek a textil játékfigurák biztosan mosolyt csalnak mindenki arcára. Puhák, kedvesek és mindennek előtt egyedi kézzel készült játékok, amelyek meghozzák majd a játszás örömét.

Rosie baba

Saját tervezésű textilbaba pamutvászonból varrva. Rosie a romantikus kisasszony trió legfiatalabb tagja. Kicsit bohém nőszemély, aki rajong a fodrokért. Csipkés szoknyája és pöttyös kendője levehető.

Kézműves: mumuShop

Mirr Murr kandúr

29 cm magas Mirr Murr játékfigura, anyaga puha polár, veszélyes elemet nem tartalmaz.
Ár: 4 500 Ft.
Kézműves: Hozene

Rózsaszín pizsamás Manka maci

Finom, világosrózsaszín flanel pizsamába bújt Manka maci. Ebből az anyagból minden Manka füle úgy van szabva, hogy egy-egy szivecske jusson rájuk.
Mérete: feje búbjától a lábujja hegyéig 24 cm, karok fesztávolsága 25 cm.

Ár: 5 100 Ft.

Kézműves: Vattacukorhajulany

Tánclecke-tűnemezelt baba

Tűnemezelt balerina baba fakorong-állványon. Kedves színeivel, apró termetével felkelti a kislányok-nagylányok érdeklődését. Vidám foltja lehet egy gyerekszobának, vagy íróasztalnak. 

Ár: 1 900 Ft.

Kézműves: pemeske

Öltöztethető és frizurázható baba

A baba teste pamut elasztikus anyagból készült, gyapjúval tömtem ki. Többféle ruhát kapott, így változatosan öltöztethető.
Ár: 16 000 Ft.
Kézműves: Mohini

Zöldborsó hencegnőcske

Egyedi tervezésű 40 cm magas textilhercegnő. Pamutvászon testében poliészter rostszál töltelék rejlik. Koronája és cipője arany textilbőrből készült. Szoknyája levehető, kapucnis pelerinje pedig akár kifordítva is ráadható.

Ár: 7 000 Ft.

Kézműves: MumuShop

Madaras babaforgó – gyerekszoba dísz

Színes, horgolt madarak a felhős, napsütötte égen. A csecsemők színlátása 5-6 hónapos korukra alakul ki. Addig is és utána is nagyon fontos, hogy minél több inger érje őket ezen a területen (is).

Ár: 7 500 Ft.

Kézműves: Habcsi

Pulóveres maci

Puha, szürke pamut medvefiú, mozgatható tappancsokkal, kezecskékkel. Öltözéke vidám country stílusú. Könnyen öltöztethető.
Ár: 7 000 Ft.
Kézműves: Ritzy

Emma baba

Emma 43cm, egyedi tervezésű, teljes egészében kézzel varrott textilbaba. Szeme, szája hímezve van, teste antiallergén tömőanyaggal van kitömve.
Ár: 12 000 Ft.
Kézműves: Mangomargitka

Ipiapacs a farkas

Saját tervezésű 30 cm magas textilordas. Biztonságos és puha játék, tölteléke poliészter rostszál. Szeme textilből kialakított gömb, fogai filcből vannak. Barátságos, vidám farkasbarkas.

Ár: 4 000 Ft.

Kézműves: MumuShop

Rongybaba család

4 illetve 5 tagú család, remek lehet szerepjátékhoz. Kívül pamutból készült, töltőanyaga rizs és vlies.
Ár: 17 000 Ft.
Kézműves: apaCukababa

Bordó Bagolyka

Bordó és lila fonalból horgolt bagoly. Hasa virágos textillel van díszítve, csőre hímzett, szeme gomb.
Ár: 2 500 Ft.
Kézműves: jamborzsofi

Nyuszi csörgő

A legkisebbek számára készült ez a kis csörgő(1db). Kb. tenyérnyi nagyságú(lásd az utolsó képen), puha polár, és pamut anyagból, belsejében poliészter rostszál van. Az arca 100% pamutvászonra szitázott.
A kontrasztos, ill az élénk színek bizonyítottan fejlesztik a csecsemők, kisgyerekek látását, a csörgő pedig a figyelemfelkeltésre szolgál.

Ár: 2 600 Ft.

Kézműves: bimbadesign

Bársony nyuszi

Bársony teste pamut anyagból van varrva saját szabásminta alapján, puha poliészter tömőanyaggal töltve. Sálja pamutból készült, levehető. Arca filc rátéttel készült, kézzel hímzett, biztonsági szemet és orrot kapott.
Ár: 4 990 Ft.
Kézműves: boGarkrea

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást