Aranyos hajcsatok, amivel feldobhatod a frizurádat – Lelőhelyekkel

Aranyos hajcsatok, amivel feldobhatod a frizurádat – Lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Haj / Aranyos hajcsatok, amivel feldobhatod a frizurádat – Lelőhelyekkel

Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a hajcsatok, mint kiegészítők. A nagyobb, statement darabok mellett a gyöngyös és a strasszos változatok is megjelentek, ezekkel pedig egy monokróm, vagy egyszerű összeállítást is elegánsabbá, vagy éppen lazábbá lehet tenni.

A csatokkal bármilyen frizurát fel lehet dobni, legyen szó göndör, hullámos, egyenes, hosszú, vagy éppen rövidebb hajról. Arról nem is beszélve, mennyivel kényelmesebb mondjuk eltűzni a hajadat, mint folyamatosan igazgatni és a füled mögé tenni. A következő hajcsatokkal dobd fel az unalmas frizurát!

Masnis

A masni sosem megy ki a divatból. Kislányos, játékos megjelenést kölcsönöz, ráadásul rengeteg masnis hajcsat közül is választhatsz. A gyöngyöstől kezdve a nagyobb, textilmasnin át a lakkig bármit megtalálsz. Tökéletes lehet egy ilyen hajcsat akkor, ha elegánsabbá szeretnéd tenni a szettedet, de nem szeretnél túl szigorúnak tűnni. Csodásan mutat lófarokkal, fonattal és konttyal is, ha pedig kiengedett frizurát szeretnél, válassz le egy-egy tincset elölről és hátul tűzd össze. A bő ruhákhoz éppen annyira jól illenek ezek a darabok, mint egy lazább, farmer és bőrdzseki kombóhoz. 

1. H&M, 2. Stradivarius, 3. Reserved, 4. Parfois (háttérkép: steinchen/pixabay.com)

Nagy

A statement, vagyis nagy méretű hajcsatok tavaly óta nem mentek ki a divatból. Számtalan színben kaphatóak, szögletes és kerekebb formákat is találni a boltokban, általában 2-3 darab található egy szettben. Az ilyen fazonú csatok tökéletesek hétköznapi összeállításokhoz, mint a farmer és a póló, de egy egyszerű, fekete ruhát is feldobhatsz velük. Hordhatod hullámos hajban, melyet oldalra tűzhetsz, de a tükörsimára vasalt frizurával is jól mutat. Utóbbi esetben érdemes középen elválasztanod a hajadat és a választéktól ugyanolyan távolságra elhelyezned a csatokat. Az is szuper, ha készítesz egy laza kontyot és alá tűzöd be. 

1. H&M, 2. Reserved 3. Sinsay, 4. Parfois (háttérkép: steinchen/pixabay.com)

Strasszos

Tény, hogy inkább az elegáns stílushoz viselték eddig a strasszos csatokat, azonban ma már nyugodtan felveheted sportos összeállításhoz is. Az előbbihez hasonlóan érdemes a strasszos csatokat hordanod, de összefogott hajjal is jól mutatnak: vasald ki a hajadat, alul fogd össze egy szoros copfban, aztán oldalra tűzd bele a köves csatot. Rengeteg feliratos darabot találni közöttük, így akár a csatjaiddal üzenhetsz is a világnak, ráadásul általában párban vagy több darabos csomagban tudod őket megvásárolni.

1. H&M, 2. Bershka 3. Reserved, 4. Parfois (háttérkép: steinchen/pixabay.com)

Elegáns

A visszafogottabb modellek tökéletesek akkor, ha inkább az egyszerűségre szavazol. A hullámcsat stílusú kiegészítőkből találhatsz gyöngyöset, kagylósat és különféle köves darabokat is. Az ilyen stílusú csatok remekül illenek ünnepi alkalmakra, főleg akkor, ha hasonló kiegészítőkkel párosítod őket. Akkor sincs probléma, ha egy fontos esemény előtt nem tudsz elmenni fodrászhoz, hiszen elég csak behullámosítani a hajadat és feldobni egy ilyen szépséggel. 

1. H&M, 2. Mohito 3. Reserved, 4. Parfois (háttérkép: steinchen/pixabay.com)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást