Szerelem / Párkapcsolat

5 apró trükk, amivel már az első randin garantáltan az ujjad köré csavarod

Az első randin sok minden eldőlhet, de legfőképpen az, hogy lesz e folytatása a dolognak. Mi nők általában mindent túlbonyolítunk és azt hisszük, hogy makulátlannak kell tűnnünk egy pasi szemében ahhoz, hogy máskor is kedve támadjon velünk találkozni. Pedig egy igazi férfi teljesen más dolgokra figyel. Most felfedünk pár trükköt, amivel teljesen megbabonázhatod a kiszemeltedet.

Ne vidd túlzásba a szettet!

Bár minden nő szeretné megmutatni a világnak, hogy mennyire szexi és stílusos, de számtalan más lehetőség van, ahol ezt megteheted.

Az első randin felejtsd el a neccharisnyát és a köldökig kivágott felsőket, mert akarva akaratlanul, teljesen más benyomást fogsz kelteni, mint azt remélnéd.

Nem azt mondjuk, hogy öltözz apácának, egyszerűen csak válassz olyan ruhát, amiben jól érzed magad, viszont nem üzeni azt, hogy túlöltöztél volna, vagy, hogy egész nap csak erre készültél.

Szoknyás összeállítást például egy tornacipővel tehetsz lazává, de ne hezitálj azon se, ha a kedvenc tornacipődet húznád fel a találkára.

Mondd ki, ami eszedbe jut!

Sokan ott rontják el az első benyomást, hogy mindent ezerszer átgondolnak, mielőtt bármit is kimondanának a pasinak.

Pedig pont az lenne a lényeg, hogy megismerjétek egymást, mindenféle maszk nélkül. Nyugodtan mondj ki bármit, ami éppen eszedbe jut, még akkor is, ha esetleg úgy érzed, kínosan sülhet el.

Neked is az a legfontosabb, hogy olyan embert találj magad mellé, akivel passzoltok egymáshoz, ugye?

Ehhez pedig az kell, hogy mutasd meg azt, aki valójában vagy.

Merj önmagad lenni!

Ha szeretnél önfeledten sikítani a nevetéstől randi közben, akkor tedd meg, ha szeretnél egy jó hamburgert enni, akkor nyugodtan rendelj azt, ne gondolkozz azon, hogy a randipartnered mit szól majd hozzá.

Egyébként a férfiak kivétel nélkül imádják, ha egy nő önmagát adja és nem jön a szokásos sablon szöveggel és viselkedéssel. A legjobb, ha már az elején kiderül, hogy ki is vagy te, így biztos, hogy nem árulsz majd zsákbamacskát.

Ráadásul, ha te megnyílsz előtte, akkor ez egy kölcsönös folyamatot indít el, mivel nem érzi majd feszélyezve magát előtted.

Ha belegondolsz, ezzel csak nyerni tudsz.

Ne gondold túl!

Nyugi, semmi baj nincs abban, ha már az első randi előtt eltervezed közös életeteket, de ezt a randitokon semmiképp ne mutasd ki.

Az is lehet, hogy csak egy tök jó baráti viszony alakul ki köztetek, de ettől se foszd meg magad.

A pasik többsége viszont megrémül, ha már az elején azt érzik, nagyon komolyan tervezel és hidd el, ezt rögtön kiszúrják.

Felesleges minden első randi alkalmával életed szerelmét keresned, inkább csak érezd jól magad és ne törődj a folytatással.

Légy nyitott!

Lehet, hogy neked tökéletes elképzelésed van a tökéletes randiról, de ne ragaszkodj hozzá túlságosan.

Ha a pasi bedob egy spontán ötletet, akkor vágj bele, ki tudja, lehet valami nagyon jó dolog sül ki belőle.

A mai világban igazi kincs az olyan férfi, aki képes irányítani, tudja mit akar és nem folyton a nőtől várja ezt el.

A pasik számára pedig roppant érdekes tud lenni egy olyan nő, aki nyitott és elég bátor ahhoz, hogy kilépjen a komfortzónájából. Na, ezek után tuti, hogy odáig lesz érted.