8 meglepő férfi-titok, amit nem is gondoltál volna a pasikról

8 meglepő férfi-titok, amit nem is gondoltál volna a pasikról

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 8 meglepő férfi-titok, amit nem is gondoltál volna a pasikról / 3. oldal

5. Kellenek a bókok

És ezzel el is jutottunk a következő ponthoz. A férfiak már fiatalon megtanulják azt, hogy egy nőnek bókolni kell, mert imádjuk hallani a kedves szavakat, és az önbizalmunk miatt is szükségünk van erre. De az már valahogy ritkább, hogy mi dicsérjük a pasikat, holott nekik is rengeteget számít a gesztus.

Nem is gondolnád, de a férfiak jelentős része napokig jó kedvű, ha valakitől bókot kapnak, hiszen az egójuk sokkal sérülékenyebb, mint a miénk. Ráadásul míg te gyakran hallasz kedves szavakat a barátnőidtől, kollégáidtól, addig a pasik egymás ruháját, frizuráját sosem dicsérik.

6. A jövőbeli tervek

A te pasid is gondol a közös jövőre, még akkor is, ha sosem hozza szóba, milyen tervei vannak a kapcsolatotokra nézve. Ő is álmodozik azon, hogy egy nap majd összeköltöztök, és milyen szuper lesz minden nap együtt ébredni, hogy majd egy napon megkéri a kezed, és hogy közös gyerekeitek születnek.

Azonban sokszor a srácok annyira tartanak a csalódástól és az elutasítástól, hogy inkább nem mondják ki őket hangosan, csak ha te is így teszel. Annál kellemetlenebbet el sem tudnak képzelni, mint hogy két eltérő dolgot akartok, és ő kerül a sebezhetőbb pozícióba.

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • janika
    2021.05.04., 16:29

    ménem 8at kelapozni a 4hejet vagy 16ott? hüjekatintázsvatász cikedék
    malymok

    Válasz

Írj egy hozzászólást