Apró dolgok, amikből a pasik azt gondolják, nyomulsz rájuk

Apró dolgok, amikből a pasik azt gondolják, nyomulsz rájuk

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Apró dolgok, amikből a pasik azt gondolják, nyomulsz rájuk

A szemkontaktus

Ezzel kezdenénk, hiszen ez a legalapvetőbb ok, ami miatt egy pasi joggal gondolhatja, hogy tetszik neked. Szóval vigyázz a túlzott szemezéssel és csak azon a férfin akadjon meg a tekinteted, akitől tényleg szeretnél valamit.

Vannak nők, akikben kódolva van a szexi nézés, így ők még az élettelen dolgokra is képesek olyan pillantást vetni, amitől életre kelnek. Ez részben jó, részben rossz. Jó, mert számukra nem okoz gondot a szemkontaktus, viszont probléma is lehet, ha ezzel minden olyan pasit maguk köré csalogatnak, akit egyébként nem szeretnének.

Talán itt is az arany középútra kellene törekedni, vagyis, csak akkor akadjon meg a szemed egy pasin, ha komolyan tetszik neked.

Az érintés

Az érintés a legintimebb dolog, ami két ember között létrejöhet, így érthető, hogy a pasi egyből azt a következtetést vonja le, hogy nyomulsz rá, ha például beletúrsz a hajába. Ez egy olyan női praktika tud lenni, amiért megőrülnek a férfiak, szóval nyugodtan élj vele, ha tudatni szeretnéd szimpátiádat a kiszemelt férfi felé. Viszont azt érdemes tudnod, hogy nem mindegy, hogy hol kezded az érintést.

Az előbb említett hajba túrás például egy finom, mégis nagyon szexi módja lehet vonzalmad érzékeltetéséhez, viszont, ha mondjuk a combját fogdosod, akkor egész más képet alakítasz ki magadról a pasi szemében. Tudod, mindent a szemnek, semmit a kéznek (legalábbis az elején).

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást