Április 25. – Május 1.: Ezek lesznek a legizgalmasabb programok a héten

Április 25. – Május 1.: Ezek lesznek a legizgalmasabb programok a héten

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Április 25. – Május 1.: Ezek lesznek a legizgalmasabb programok a héten

Végre egyre több szabadtéri program van a városban, csak győzd meglátogatni őket! 🙂 Ezen a héten Belvárosi Pálinka Napok, Majális, szuper koncertek és kulturális események várnak!

HÉTFŐ – április 25.

Sárkányok Éjszakái – Fővárosi Állat- és Növénykert

Ha szeretnél egy páratlan éjszakai kaland részese lenni, május 22-ig minden este lehetőséged nyílik erre az Állatkertben!

A Közép-Európa legnagyobb fényünnepének tartott programsorozat keretében közel ötven, színes fényekben pompázó kínai lampion kompozíciót csodálhatsz majd meg, és persze az óriási világító sárkány sem maradhat el!

KEDD – árpilis 26.

City of Design | Város & Múzeum – Design Terminál

A Design Terminál a Liget Budapest Projekttel együttműködve januártól egy szakmai beszélgetéssorozatot indított el azzal a céllal, hogy felfedezzék Budapest, az egyik legkreatívabb közép-európai város szépségeit. A „Design Városa” kitüntetéssel is büszkélkedő fővárosunk ezúttal múzeumai kapcsán lesz érdekes. A beszélgetés témája „Megújuló múzeumok a Ligetben”.

Barbara Stahl album „9” pre-listening party – SCHATZI

Hallottál már Stahl Barbaráról? A keddi eseményen a friss tehetség új nagylemezébe fülelhetsz bele, melyre a lüktető beatek, az érzelmes zongoratémák, a visszhangos vokálok, és a mély basszusok jellemzőek. Az album vizuális anyagáról Hencz Peti gondoskodott, amit kiállítás formájában meg is tekinthetsz.

SZERDA – árpilis 27.

PaintCocktail anyák napi páros festés – Tinta Art Café

PaintCocktail minőségi szórakozás, ahol előképzettség nélkül alkothatsz meg egy saját festményt. Profi irányítással lépésről lépésre készül el a képed, miközben tökéletesen kikapcsolódsz. Heti szinten szerveznek programokat, ezúttal anyák napja alkalmából egy páros képet festhetsz meg anyukáddal (vagy bárkivel, akivel szeretnéd), Monet kertjének két felét, melyeket összeillesztve egy közös alkotás jön létre!

Százéves bűnesetek nyomában – Budapest Pont

Tudtad, hogy a századelő számos nagy horderejű, sorsszerű esemény korszaka volt? Az Újkor történészei azonban ezúttal nem a milliók életét meghatározó eseményekről számolnak majd be, hanem a mindennapokról. Gyilkosságokról, nyomozati eljárásokról, elkövetőkről tudhatsz meg többet egy lebilincselő előadás keretében!

CSÜTÖRTÖK – április 28.

Belvárosi Pálinka Napok – Városháza Park

Akár a pálinka szerelmese vagy, akár nem, a Belvárosi Pálinka Napok egy olyan háromnapos program, melyen biztosan jól fogod érezni magad. Most a birsé és a legfinomabb párlatoké lesz a főszerep, ugyanakkor megkóstolhatod az Év Birspálinkáját is! A belépés díjtalan!

Szabó Balázs Bandája | Budapest Park nyitókoncert / Vendég: Lóci játszik

Végre elkezdődik a szabadtéri koncertek időszaka! A főváros egyik legnépszerűbb koncerthelyszíne, a Budapest Park is végre megnyitja kapuit, és első eseményén a Szabó Balázs Bandája és a Lóci játszik zenekarokat hallgathatod meg.

PÉNTEK – árpilis 29.

Megnyit a Pagony!

A gasztrokocsma megnyitja a nyári szezont, és nagy szeretettel vár téged is az ezt ünneplő eseményére. A Gellért-fürdő egykori gyermekmedencéiben ücsörögve szürcsölgetheted a limonádéd, így garantáltan elkap majd a nyári hangulat!

Dés László és Esterházy Péter estje – Szó és szaxofon – Óbudai Kulturális Központ

Dés László és Esterházy Péter közös estjén egy nagyon izgalmas kezdeményezésnek lehetsz tanúja. A Kossuth-díjas író fog felolvasást tartani, melyet a szintén Kossuth-díjas zeneszerző és szaxofonművész zenével kísér. Igazi ínyenc kulturális program!

SZOMBAT – április 30.

Városligeti Majális

Szuper családi programnak ígérkezik a Vajdahunyadvár előtt megrendezésre kerülő majális! A kisebbeket vidámpark, dodgem, óriáskerék, légvárak és póni lovaglás várja, de a felnőttek sem fognak unatkozni, hiszen a legjobb hazai ízekkel, valamint különleges kézműves portékákkal találkozhatnak.

CityMatiné S05E01 – ősMárkás omegaMajális – Golftanya

A már-már legendássá vált CityMatiné helyszíne ezúttal a Hajógyári-sziget tökéletes pázsitja, a fellépők között pedig Dj Sobek, az undergroundot képviselő Captain Knuckles, Monolit és a SoulClap Budapest szerepel! Igazi laza, barátnős program!

VASÁRNAP – május 1.

3. Kocsmajális – Dürer Piknik Park

A harmadik alkalommal megrendezett Kocsmajálison a fővárosi italmérések és vendéglátóhelyek küzdenek majd meg egymással az értékes nyereményekért egy egész napos gasztrolimpia keretében, te pedig mindeközben a DJ-k zenéire lazíthatsz és élvezheted a napsütés!

Fellini Római Kultúrbisztró Megnyitó Estje

Jó hírünk van, újra itt a Duna-parti ejtőzések időszaka! Megnyitja láthatatlan kapuit a Fellini Római Kultúrbisztró, melynek nyitóesten Pátkai Rozina énekesnő lép fel, ugyanakkor Ifj. Tóth István gitár-, és Ávéd János szaxofonjátékát is meghallgathatod!

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!