Los Angeles divat hétvége: Tavasz 2010

Los Angeles divat hétvége: Tavasz 2010

Címlap / Stílus / Divat / Los Angeles divat hétvége: Tavasz 2010

Hogy mi lesz divat tavasszal, azt a kifutókon figyelhetjük meg leginkább. A Los Angelesben rendezett divathétvége szemlélteti több divatház elképzelését.

A showt október 17.-én tartották Hollywoodban egy divat és marketing bemutatóteremben, a Sunset Gower stúdióban.

A rock és katonás stílusú ruhák ihlették a négy divattervezőt / divatházat: Division E, Raw-7, Tavik Swimwear és Urban Republic Clothing

Division E kivételt képez a rockos katonás stílus alól, ők leginkább nőies vonalú ruhákat mutattak be.
Jellemzői az egyszerű és elegáns kortárs ruhák, állatlenyomatos felsők, amelyek egyes részleteiben szögekkel díszitettek, versenyingek, hosszú ruhák és néhány rövid mini ruha.
A férfi divatot a klasszikus stílus jellemzi. A húzott farmer és vászon nadrágok, hosszú ujjú pólók, ingek égetett mintákkal.

A Raw-7 meghozta a bemutató bohém és rocker vonalát. A női ruhákat a zsörszé ruhák és szines sálakkal díszitett felső részek jellemezték, míg a férfi öltözékeket a kristályokkal és bőrrel díszitett rocker polók jellemezték.
Ugyanakkor nagy hatást gyakoroltak az egyedi bőrdzsekik és mellények, a koponya díszek.

Az Urban Republic Clothing (Városi Ruházat Köztársaság) érdekes módon fejezte ki a katonás stílust. A military pamut anyagok, sztreccses anyagú galléros felsők jellemezték a ruhákat.
A túméretezett katonás dzsekik gyapjúkeverék-ből készültek. A japán denim bő szabású vékony farmert alkotott meg.

Tavik Swimwear bikiniket, monokiniket, hálós nyomtatott felsőket mutatott be. A színes nyomtatott mintákat és formákat különböző rock zenekarok ihlették (pl. Guns & Roses). Kiemelt témák voltak a neon színek, elmosódott farmer nyomatok.

VIDEO Ezzel a szájfestéssel nagyíthatod az ajkaidat optikailag

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!