Amitől a párod kiábrándul: vágygyilkos ruhadarabok

Amitől a párod kiábrándul: vágygyilkos ruhadarabok

Címlap / Stílus / Divat / Amitől a párod kiábrándul: vágygyilkos ruhadarabok

A legtöbb nőnek vannak olyan darabok a ruhatárában, amelyek bizony inkább lohasztóan hatnak a férfiakra. Persze nem is a szépségük miatt viseljük mi nők ezeket, sőt a leggyakoribb, hogy elrejtjük őket. Lássuk, melyek állnak ezek közül a lista élén.

Bokafix, térdfix

A vágygyilkos darabok között vitathatatlanul előkelő helyen állnak a boka- és térdfixek. Népszerűségük oka egyértelmű, hiszen nagyon praktikus viseletek, de ha láthatóvá válnak, akkor valószínűleg már nem sok férfira vannak ösztönző hatással.
Óriási hátrányuk, hogy a nyomuk még akkor is látszik, amikor már rég levettük őket.

Pecsétes fehérneműk

A férfiak a párjukkal szemben általában komoly elvárásokat támasztanak megjelenés szempontjából. Ha nem is válóok ezen belül néhány tulajdonság vagy rossz szokás, azért néhány dologban nem kötnek kompromisszumot.
Ilyen például a pecsétes fehérnemű látványa, amit ráadásul éppen akkor látnak meg, amikor egész másra vágynak.

Párunk pólója

Sok férfi kifejezetten nem szereti, ha a nők az ő ruhájukban vannak. Ezzel szemben gyakori jelenség, hogy a nő számára ez az intimitás egyik kifejezése, de a férfiak nagyobb részének ez nem nyeri el a tetszését.
Ők inkább nőiesnek, csinosnak szeretnék látni a másikat, nem pedig térdig érő pólóban vagy akár egy férfiingben.

Szexi fehérnemű hiányos szőrtelenítéssel

A legrosszabb, ha valamelyik vágygyilkos tényezővel éppen akkor és ott találkoznak a férfiak, ahol éppen annak ellenkezőjére számítottak volna.
Nagyon rosszul hat rájuk például, ha a szép fehérneműből kilátszik a hiányos vagy teljesen elfelejtett szőrtelenítés eredménye – mindennek hatását ráadásul a szép fehérnemű csak tovább erősíti.

Bonyolult ruhadarabok

Talán furcsán hangzik elsőre, mégis igaz, hogy a férfiak általában azokat a ruhákat tartják vonzónak, amelyeket könnyen el tudnak távolítani – ha máshogy nem, hát a képzeletükben.
 
Éppen ezért egy egyszerű ruhával, szoknyával szexibbek lehetünk, mint egy gyönyörű, de bonyolultan fel-és levehető darabbal.

Elhanyagoltság

A férfiak leginkább azt szeretik, ha egy nő a klasszikus értelembe véve nőies: vagyis csinos, finom és nem utolsó sorban ápolt megjelenésű.
Éppen ezért vigyázzunk, hogy mennyire hanyagoljuk el magunkat, mert hosszú távon nincs jó hatással nőiségünk megőrzésére semmiféle elhanyagolt öltözet.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást