Amit a Nyilas nőkről tudni kell

Amit a Nyilas nőkről tudni kell

Címlap / Életmód / Ezotéria / Amit a Nyilas nőkről tudni kell

November végétől elérkezik a Nyilas időszaka. Érdemes elolvasnunk, hogy leggyakrabban milyen tulajdonságokkal és képességekkel rendelkeznek, illetve hogy az élet egyes területein milyenek is a jegy szülöttei.

Temperamentum

Ha a Nyilas nőt egy szóval kellene jellemezni, akkor ez egészen biztosan a temperamentumos szó lenne.
Heves, néha lobbanékony természet, aki nem fél kimutatni érzéseit és véleményét, legyenek azok pozitívak vagy akár negatívak. Imádja a tempót, szereti, ha zajlanak körülötte az események.

Társaság

Az aktív társasági élet mindenképpen szükséges a Nyilas nők számára. Szeretnek új arcokat megismerni, és egyben a régiekkel is intenzíven ápolják a viszonyokat.
Legtöbbjüknek már akár évtizedes múltra visszatekintő szokásaik, rendezvényeik is vannak a baráti viszonyok ápolásában. 

Kíváncsiság

A Nyilas nők nagyon nyitottak és érdeklődőek új dolgok, új emberek iránt, sőt folyamatosan szükségük van arra, hogy ismerkedjenek.
 
Hamar kötnek barátságot, és kifejezetten könnyen nyerik el mások bizalmát. Sokszor azonban a kezdeti érdeklődés lanyhul, mivel a Nyilasok érdeklődése közben már mások felé fordult.

Fellépés

A Nyilas nők kimagasló része nagyon jó fellépésű: határozott, de nem tolakodó, nyílt, és jó kommunikációs képességgel megáldott emberek. A Nyilas nőt környezete nagyon hamar vezérének választja, és hallgatnak a szavára.
Gyakori, hogy más pozícióban lévők is kikérik a véleményét, vagy akár közbelépését is néhány problémás helyzet kapcsán.

Céltudatosság

A Nyilasokat nagy hiba lenne felszínes embereknek feltüntetni, akik szalmaláng természettel viseltetnek.
Ennek épp az ellenkezője igaz: kitartóak és nagyon céltudatosak, gyakorlatias érzékük pedig nagyon sokat segít nekik a kitűzött terveik megvalósításában. Éppen ezért nem csoda, hogy gyakran futnak be nagy karriert.

Nyilas nők és a karrier

A Nyilas jegy szülöttei általában jó diplomáciai érzékkel rendelkeznek, amelyet gyorsaságuk és gyakorlatiasságuk tesz tökéletessé ahhoz, hogy ideális munkaerő váljon belőlük.
Mivel mindent szeretnek alaposan megismerni, és főleg az igazi okok és célok érdeklik, ezért gyakori, hogy egyre magasabb pozícióba kerülnek. 

Nyilas nők és a család

A Nyilas nő szerteágazó figyelme természetesen nagyrészt a családra koncentrálódik. Tisztában van azzal, hogy a munka és a család között milyen egyensúlyt érdemes fenntartani és következetesen be is tartja a szabályokat.
Szórakoztató, aktív anyuka, aki imád gyerekzsúrokat tartani a többi gyereknek is.

Nyilas szeretők

A Nyilas nő egyik érzékeny pontja a párkapcsolat, általában ebben véti a legnagyobb hibákat. Egyrészt elvárja párjától, hogy ugyanolyan fordulatszámon pörögjön, mint ő maga, és bizony nem mindig elégszik meg egyetlen férfival.
Hosszú távon azonban ragaszkodik párjához, bár ez nem jelenti azt, hogy néha nem igényli más férfiak társaságát is.

Kiegyensúlyozottság

A Nyilas jegy női képviselőinek óriási előnye, hogy hiába küzdenek számtalan feladattal, és próbálnak mindenhol jól teljesíteni, akkor is képesek kiegyensúlyozottak maradni.
Higgadtak, és a helyzetet a józan eszük alapján ítélik meg, ezért nem jellemző rájuk a hangulatingadozás. Éppen ezért legtöbbször optimisták, vidámak és kiegyensúlyozottak.

Korlátok

A Nyilas nő kapacitása számtalan dologra kiterjed, céljait általában sikeresen eléri. Ideális családanya és szerető, mindig érdekes feleség, aki derűt és életet visz a mindennapokba.
Arra azonban érdemes figyelnünk, hogy a mások által állított korlátokat kifejezetten rosszul viseli, és ha nem tudja elfogadni őket, akkor könnyen menekülőre fogja!
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást