Amit a nők a férfiak hatására elrontanak

Amit a nők a férfiak hatására elrontanak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Amit a nők a férfiak hatására elrontanak

Bármekkora önbizalmunk is van és bármennyire is tisztában vagyunk képességeinkkel, mégis ha felbukkan egy férfi a közelünkben, akkor a leghétköznapibb dolgokat is másképp csináljuk.

Vezetés

Tipikus jelenség, hogy az autóban férfi is ül, akkor elkezdünk vezetési bakikat elkövetni. Lehet, hogy a férfi nem is kritizál bennünket, csak magunkon érezzük a figyelmét, vagy esetleg mi magunk szeretnénk bizonyítani neki, és máris darabosan kanyarodunk, rossz ütemben váltunk, görcsösebben fogjuk a kormányt, vagy lefullasztjuk a motort.

Húzni vagy tolni?

Ha velünk van egy férfi is, az ajtót bizony sokkal gyakrabban toljuk hasztalanul de kitartóan befelé, hiába az óriás HÚZNI tábla rajta. Érthetetlen jelenség, de minél inkább gondolkodunk hogy is kéne kinyitni, annál valószínűbb, hogy fordítva próbálkozunk.

Magyarázat

Ki ne érezte volna már, hogy ha egy férfi is van a társaságban, aki ráadásul kifejezésre is juttatja, hogy mennyire figyel ránk, akkor már nem tudunk olyan gördülékenyen kommunikálni, mint egyébként. Ilyenkor előfordulhat, hogy elakad a szavunk, vagy elveszítjük a fonalat és elfelejtjük, miről is akartunk beszélni. Ennek nem csak lányos zavarunk az oka, hanem az, hogy bizonyítani akarunk neki, és igényeljük az elismerését.

Főzés

Sajnos még az ebédet is többször rontjuk el, égetjük oda vagy sózzuk túl, ha magunkon érezzük párunk vagy a társaság egy férfi tagjának figyelmét.

Nőies tartás

Ha egy olyan férfi jön szembe velünk az utcán, aki megtetszik nekünk, ösztönösen kihúzzuk magunkat és elkezdjük nőiesebben ringatni a csípőnket. Az egyenesebb tartástól alakunk optikailag sokat változik az előnyére, ezért egy megmagyarázhatatlan ősi erő arra ösztönöz, hogy tetszelegjünk, hisz a peckesebb tartás kihívóbb a másik nem szemében.

Megbicsaklás

Sok nő számol be arról, hogy szinte soha életében nem bicsaklott meg a lába a magas sarkú cipőben, kivéve amikor ezt férfiak is látták. A leggyakoribb, ha az utcán látunk egy jóképű férfit, és szeretnénk tetszetni neki. Ilyenkor nem figyelünk lépteinkre és nevetségesen botorkálunk az amúgy teljesen sima járdán.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást