Ezt a felnőtt játékszert a könyvespolcra is kitenném

Ezt a felnőtt játékszert a könyvespolcra is kitenném

Címlap / Szerelem / Szex / Ezt a felnőtt játékszert a könyvespolcra is kitenném

Bevallom őszintén, amióta szexjátékokhoz írok teszteket, engem már nehéz bármivel meglepni, és annyira alapnak gondolom, hogy egy vibrátorhoz telefonra letölthető alkalmazás is jár, hogy elsőre szinte furcsa volt, hogy a most érkezett csomagban nincs töltő, nincs USB-kábel, nincsen semmi sem, csak egy jó öreg, klasszikus műpénisz. Végül azonban találtam valami utánozhatatlan eleganciát és megbízhatóságot ebben a régről bevált formákat idéző, mégis nagyon modern kis eszközben.

A Christalino G-Rider hajlított, G-pont üveg dildó pontosan az, amit a neve ígér: a leírása szerint hypoallergén dildó, erősen hajlított, a G-pont kényeztetésére, felfedezésére, vagy prosztata masszázshoz is ideális kialakítással.

Nagyszerűsége éppen ebben az egyszerűségében rejlik, de ne szaladjunk ennyire előre.

Amikor kibontottam a csomagot, a legelső, ami feltűnt, hogy mennyire szép, elegáns, letisztult a játékszer kialakítása. Nyilván ez ízlés dolga, de nekem mindig nagyobb örömet okoznak a kicsit elegánsabb, visszafogottabb kialakítású szexjátékok, amik nem néznek ki a szoba másik végéből is úgy, mintha egy olyan pornófilmben használták volna őket kelléknek, aminek én a címét sem merném beírni a keresőbe.

A Christalino G-Rider ilyen szempontból maximálisan megfelel az elvárásaimnak: kis túlzással a könyves polcra is kitehetném, és el tudnám adni bárkinek, hogy egy kortárs üvegszobor (nem mellesleg gyönyörűen megtöri a fényt!), és bár nekem nem kimondott kinkem, hogy jól látható helyen hagyjam a szexjátékaimat, ha átjön a család vasárnapi ebédre, ez megint csak ízlés dolga, ha valaki erre gerjed, a Christalino G-Riderrel akár ezt is megteheti.

Én önmagában azzal is elégedett voltam, hogy egy szép kialakítású, elegáns dildót tartok a kezemben, de persze, az már ekkor is világos volt a számomra, hogy nem lesz elég, ha a Christalino az esztétikai igényeimet kielégíti, ennél azért többet várok tőle.

Kézbe véve a játék súlyos, de nem túl nehéz, inkább csak érződik, hogy van benne anyag, ettől is minőséginek érződik, és egy pillanat alatt elszállt az a félelmem, hogy esetleg móka közben összetörik. Persze nem érdemes áthajtani rajta egy úthengerrel, de rendeltetésszerű használat mellett – ami azért egy elég széles spektrum – kizárt, hogy baj lenne vele.

És ha már az anyagnál tartunk: amíg a dildó megérkezésére vártam, voltak kétségeim azzal kapcsolatban, hogy mennyire jó ötlet üvegből szexjátékot készíteni, főleg, miután az utóbbi időkben egyre népszerűbb szilikonhoz voltam szokva, de a Christalino üveg dildó gyorsan meggyőzött. Egyrészt van valami nagyon kellemes a tökéletesen sima üveg érintésében, másrészt nem véletlen, hogy megannyi orvosi eszköz is üvegből készül: ez az az anyag, ami a legegyszerűbben tisztán tartható, tökéletesen sterilizálható, biztos, hogy az érzékenyeknél sem okoz allergiás reakciót és gyakorlatilag bármit kibír.

A Christalinoval nem kell úgy bánni, mintha tényleg egy randira mennél, ahol még a másik érzéseit és igényeit is figyelembe kell venni: a hypermodern zörgő-forgó vibrátorokkal szemben ezt akárhová magaddal (vagy magadba) viheted, jöhet a kád forró, vagy éppen a medence klóros, vagy a tenger sós vize, és bármilyen síkosítót használhatsz hozzá, egyikkel sem fog összeveszni.

Az üveg tehát nagyszerű anyag, mégsem javaslom, hogy szemezgetni kezdj az ünnepi kristálypoharakkal, hiszen önmagában az anyag mitsem ér, meg is kell formálni azt.

A Christalino esetében az üvegfúvók, meg persze a terméktervezők igazán nagyot alkottak, és most nem csak a 18,3 x 4,1 x 3,1cm-es méretekre gondolok. A hajlított forma tökéletes kialakítást kínál a G-pont felfedezéséhez, a dildó két végén található két különböző kialakítás pedig – az egyik egy kúpos, a másik egy hangsúlyosabb, a férfi anatómiához sokkal közelebb álló forma – számos lehetőséget rejt magában, mindenképpen ideális arra, hogy megtaláld, amit keresel, akár már tudod, hogy hol kell keresned, akár még a G-pont felfedező missziód kezdetén vagy.

Ami viszont engem teljesen levett a lábamról, az az, hogy a hőálló anyagnak köszönhetően a Christalino hőmérsékletét akár a hűtőbe téve, akár hideg vagy meleg víz alá tartva kedved szerint változtathatod, ezzel pedig szinte tökéletesen elérhető az a valósághű, kellemesen meleg érzés, amit egy valódi partnerrel is tapasztalnál – így semmi sem állja útját a szabadon szárnyaló képzeletnek.

Mindent összevetve a Christalino G-Rider egy klasszikus, az alapokhoz visszanyúló, de azt a legkorszerűbb anyagokkal és a modern kor elvárásainak megfelelő kialakítással megalkotott dildó, ami így tökéletes társad lehet egy jó öreg, klasszikus orgazmushoz, úgy, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Mi más kell még a boldogsághoz?

A terméket a vagyaim.hu webshopból tudod megrendelni.

Kapcsolódó cikkek

1 hozzászólás

  • Gyula Lőrincz
    2022.05.13., 10:19

    Azt sajnálatosnak vélem ha aktiv nőnek már a dildo jelent kielégülést …☺

    Válasz

Írj egy hozzászólást