Amikor a pasid minden jó nővel flörtöl, nyíltan – Bízhatsz benne?

Amikor a pasid minden jó nővel flörtöl, nyíltan – Bízhatsz benne?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Amikor a pasid minden jó nővel flörtöl, nyíltan – Bízhatsz benne?

Minden nő örül, ha a szerelme barátságos személyiség, pláne, ha jól kijön a barátnőivel, de előfordulhat, hogy a pasi kicsit túl barátságos is a hölgyekkel, vagy legalábbis nekünk úgy tűnhet. Ilyenkor két eset lehetséges: hogy tényleg csak jófej velük, vagy többet akar tőlük. Az alábbi példák segíthetnek eldönteni, hogy túlreagálod-e a helyzetet, vagy tényleg van okod a féltékenykedésre.

A barátnőid kellemetlennek találják a közeledését

Egy nő mindig megérzi, ha egy férfi vonzónak találja és ennek tükrében közeledik hozzá, nem pusztán barátilag. Ha a barátnőid nem kifejezetten kedvelik a pasid, sőt, próbálják elkerülni az összejövetelen, akkor lehetséges, hogy ez azért történik, mert nyomul rájuk.

Ha már vissza is jutott hozzád, hogy kellemetlen számukra a közeledése, akkor az már elég egyértelmű.

Áradozik a csajokról

Ha egy buli után hazafelé említést tesz arról, hogy egyes barátnőid milyen viccesek, okosak és milyen jól el tudott velük beszélgetni, az akár pozitív is lehet, de ha még napokkal később is emleget közülük valakit, abban az esetben már nem biztos, hogy pusztán barátként tekint rá.

Elkezd titkolózni

Amikor valaki viszi magával a telefonját a mellékhelységre és gyanúsan sokáig van bent, az gyanús, illetve ha hallod, hogy jön egy értesítés és egyből a készülék után kap, akkor az nem jó jel. Nem kell rögtön azt feltételezni, hogy ráírt az egyik barátnődre – elvégre egy igazi jó barátnő egyből szólna neked erről – de valljuk be, hogy hallottunk már ilyenről…

Feltűnően lelkes, ha találkozhat a lányokkal

Szerencsés helyzet, mikor a pasid kedveli a barátnőidet, de ha kifejezetten várja, hogy velük találkozhasson, az elég szokatlan. A férfiak normális esetben nem szeretnek egy olyan hölgykoszorúval bájologni, akiknek tudják, hogy nem udvarolhatnak, úgyhogy ha mégis ez a helyzet, akkor az felettébb gyanús. 

Nem kezd el hirtelen kimaradozni

Ha továbbra is az a kedvenc esti programja, hogy vacsora után veled összebújik a kanapén és megnéztek egy jó filmet, az azt jelenti, hogy élvezi, hogy veled lehet és bizonyára nem más nőkről ábrándozik titokban. 

Csak akkor viselkedik így, ha kicsit felöntött a garatra

Itt természetesen nem arra gondolok, hogy mattrészegen rámászik minden nőre, hanem arra, hogy – mivel az alkohol közismerten oldja a gátlásokat – mindenki közvetlenebbé válik, ha ivott egy kicsit. Ha a párod már legurított pár pohárral és emiatt oldottabb a hangulata, barátságosabban fog viselkedni mindenkivel, így a társaság hölgy tagjaival is. 

Mások szerint túlreagálod a helyzetet

Ha már említetted pár közös ismerősnek, hogy téged zavar, hogy a párod más nőkkel túl közvetlen és eddig senki nem látott ebbe bele a kelleténél többet, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy csak a saját bizonytalanságod nyilvánul meg féltékenység formájában. A legjobb, ha nem másokkal, hanem vele beszéled meg a kételyeidet, így lehet, hogy könnyen le tudod zárni magadban ezeket a kérdéseket.

A párod extrovertált személyiség

Ha már azelőtt is ilyen barátkozós és nyílt személyiség volt, hogy te megismerted volna, egyáltalán ne csodálkozz, hogy melletted is ilyen marad. Ne várd el tőle, hogy miattad megváltozzon, mert az úgy is lehetetlen. 

A joviális emberi közeledést nem nehéz összekeverni azzal, mikor egy srác srác flörtöl, pedig lehet, hogy mindössze annyi történik, hogy ő eredendően egy kedves, barátkozós típus és csak önmagát adja. 

Kép forrása: VitalikRadko/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást