Gondoltad volna? 8 ok, amiért a Skorpió nők különösen jók az ágyban

Gondoltad volna? 8 ok, amiért a Skorpió nők különösen jók az ágyban

Címlap / Életmód / Ezotéria / Gondoltad volna? 8 ok, amiért a Skorpió nők különösen jók az ágyban

Hajlamos a féltékenykedésre és elvárja, hogy partnere a tenyerén hordozza, ugyanakkor mindezt szenvedélyesen képes viszonozni is. Szerelméért szinte mindenre képes, kész komoly áldozatokat is hozni érdekében, és a végletekig hűséges. Minden férfi szerencsés, akinek az útjába egy Skorpió hölgyet sodor a sors. Nézzük, mégis mi teszi ezt a jegyet ennyire ellenállhatatlanná, ha a hálószobára kerül a sor.

Érzelmet visznek a szexbe

Ez a Skorpió nőkre és férfiakra egyaránt igaz. Szex közben odafigyelnek partnerükre, fontos számukra a nyílt és őszinte hozzáállás az ágyban.

Ha egy Skorpió szerelmes, partnerének az erotika új dimenzióit mutatja meg, méghozzá olyan odaadóan, hogy az felér egy spirituális élménnyel.

Akkor is szexisek, ha nem próbálnak azok lenni

A titokzatos és érzéki Skorpió olyan szexuális kisugárzással rendelkezik, amit nem lehet nem észrevenni. Ha megérkezik a partiba, akaratlanul is minden szem rászegeződik. Ez a buja aura, ami körülveszi őt, minden férfit egyből levesz a lábáról.

Fontos számukra az előjáték

Egy Skorpióval a szex sosem elsietett, hanem mindig egy teljes élmény. Fontosak számukra a részletek, az aktus kezdetétől a végéig. Mindehhez rendkívül jó állóképességel is rendelkeznek, így számukra még egy hosszú szexmaraton sem jelent akadályt.

Szeretnek irányítani

Ha valaki élvezi, ha dominálják az ágyban, akkor egy Skorpióval nyert ügye van. Ők erős és határozott személyiségek és ezáltal hajlamosak arra, hogy átvegyék az irányítást, talán olykor túlságosan is. Könnyen bevadulnak, harapnak, sőt, nem vetik meg a fenékre csapást vagy a hajhúzást sem.

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»