Párkapcsolat / Szerelem / Szex

8 ok, amiért a Skorpió nők különösen jók az ágyban

8 ok, amiért a Skorpió nők különösen jók az ágyban

Az egyik legizgalmasabb csillagjegy a Skorpió, hiszen misztikus, kiismerhetetlen és mindemellett vadító személyiség. Nem csoda, hogy a férfiak nem tudnak ellenállni a jegy szülötteinek, hiszen híresen jó szeretők. Egy Skorpió nő rendkívül makacs tud lenni, ugyanakkor ha akar valamit – vagy valakit –, nem nyugszik addig, amíg meg nem szerzi. Heves vérmérsékletű és könnyen feldühödik, viszont minden tevékenységet teljes mellbedobással űz, így a szexet is.

Hajlamos a féltékenykedésre és elvárja, hogy partnere a tenyerén hordozza, ugyanakkor mindezt szenvedélyesen képes viszonozni is. Szerelméért szinte mindenre képes, kész komoly áldozatokat is hozni érdekében, és a végletekig hűséges. Minden férfi szerencsés, akinek az útjába egy Skorpió hölgyet sodor a sors. Nézzük, mégis mi teszi ezt a jegyet ennyire ellenállhatatlanná, ha a hálószobára kerül a sor.

Érzelmet visznek a szexbe

Ez a Skorpió nőkre és férfiakra egyaránt igaz. Szex közben odafigyelnek partnerükre, fontos számukra a nyílt és őszinte hozzáállás az ágyban.

Ha egy Skorpió szerelmes, partnerének az erotika új dimenzióit mutatja meg, méghozzá olyan odaadóan, hogy az felér egy spirituális élménnyel.

Akkor is szexisek, ha nem próbálnak azok lenni

A titokzatos és érzéki Skorpió olyan szexuális kisugárzással rendelkezik, amit nem lehet nem észrevenni. Ha megérkezik a partiba, akaratlanul is minden szem rászegeződik. Ez a buja aura, ami körülveszi őt, minden férfit egyből levesz a lábáról.

Fontos számukra az előjáték

Egy Skorpióval a szex sosem elsietett, hanem mindig egy teljes élmény. Fontosak számukra a részletek, az aktus kezdetétől a végéig. Mindehhez rendkívül jó állóképességel is rendelkeznek, így számukra még egy hosszú szexmaraton sem jelent akadályt.

Szeretnek irányítani

Ha valaki élvezi, ha dominálják az ágyban, akkor egy Skorpióval nyert ügye van. Ők erős és határozott személyiségek és ezáltal hajlamosak arra, hogy átvegyék az irányítást, talán olykor túlságosan is. Könnyen bevadulnak, harapnak, sőt, nem vetik meg a fenékre csapást vagy a hajhúzást sem.

Értenek a hangulatcsináláshoz

Legyen akár egy érzelemdús lemez vagy gyertyafény, a Skorpió odafigyel a részletekre. Mint említettem, a szexre nemcsak aktusként tekint, hanem komplex élményként, így az is fontos számára, hogy partnerét hangulatba hozza. A kezeikkel is remekül bánik, így egy érzéki masszázzsal is könnyen felizgat bárkit.

Ösztönösen cselekszenek

A Skorpiónak van egy nyers, állatias oldala, ami kijön, ha testiségről van szó. Társukkal olyan mértékben egy hullámhosszon vannak szex közben, hogy az illető azt hiheti, olvas a gondolataiban.

A Skorpió csillagjegyű nő tudja, hol ragadja vagy érintse meg partnerét, és hogyan juttassa el a gyönyör legmagasabb szintjére.

Zabolátlan kéjvágya ellenállhatatlan szeretővé teszi.

Szenvedélyesek

A Skorpió számára fontos, hogy partnere is élvezze az együttlétet és ezért mindent megtesz. Az eltökéltség és állhatatosság az élet minden terén jellemzi és ez alól nem kivétel az erotika sem. Ha akar valakit, megszerzi magának, viszont önzetlen szerető és partnerét garantáltan eljuttatja a csúcsra, bármennyi időbe is telik.

A szexualitás számukra kifejezőeszköz

Többször említettük, hogy a jegy szülöttei mennyire izgató és érzéki személyiségek. Ezért, ha szexről van szó, képesek teljesen elveszíteni benne magukat. Még a gyengédebb Skorpiók is hajlamosak buja vadállatokká változni az együttlét alatt, de nem kell megijedni, emiatt még senki nem panaszkodott.

Kép forrása: Forewer/depositphotos.com

2 hozzászólás

 • Avatar
  Király Attila
  2021.02.24., 17:21

  Mivan akkor ha a nőies skorpió meg a férfi is ?
  Tudom az durva én is skorpió vagyok meg a feleségem is

  Válasz
  • Avatar
   Király Attila
   2021.02.24., 17:23

   Mivan akkor ha a nő is skorpió meg a férfi is ?
   Egy igazi ős robbanás de az a nagyon durva fajta elhihetitek.

   Válasz

Írj egy hozzászólást