Életmód / Egészség / Lélek

5 jel, amiből egyértelműen kiderül, ha valaki irigy rád

Minden a helyén van az életedben, mégis úgy érzed, hogy valami nem stimmel körülötted? Este álmatlanul forgolódsz az ágyadba, a munkahelyeden pedig egyedül szürcsölgeted a kávédat? Lehet, hogy mindez egyáltalán nem véletlen. A negatív emberek szavai hatással vannak az életünkre, érzéseinkre.

Gondoltál már arra, hogy valaki irigyelheti a párkapcsolatodat, vagy mindazt, amit elértél a munkádban? Figyelj oda a következő jelekre és ismered fel időben, ha irigyeid vannak.

Közösségi oldalak

A profilod tele van különleges élményeiddel, meseszép ruháiddal és még a reggeli kávé, munkába indulást is úgy tudod tálalni, ahogy kevesen? Ha így van, ne csodálkozz, ha hamar szert teszel pár irigy ismerősre, aki ácsingózik a csodásnak tűnő életed után, később pedig rosszindulatú megjegyzéseket tesz rád.

Ha a frissen kiposztolt kedves szerelmes képedhez nem érkeznek túl kedves hozzászólások, nem kell többet törnöd az agyad, mivel állsz szemben.

Ha nincs több találka

Amikor az egykori barátnő, időről időre lemondja a megbeszélt találkozót és magától egyre ritkábban hív fel, vagy érdeklődik a hogyléted felől, akkor elkezdhetsz gyanakodni, hogy valószínűleg kicsit irigykedik rád valamiért.

Olvastad már?  A fekete zodiákus – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala

Gondold át a párkapcsolatod, a munkád, a megjelenésed, a személyiséged vagy mi verhette ki nála a biztosítékot.

Ha tudod, hogy Ő az életének melyik területével nem elégedett, akkor valahol érthető miért nem szeretne találkozni, és közelről nézni a te boldogságodat, sikereidet. Persze az is igaz, hogy aki nem tud veled örülni, lehet nem is igazi barát…

Semmi reakció

Körbevesz a rózsaszín köd és úgy döntöttél világgá kürtölöd a boldogságodat? Frissítetted a profilodat és büszkén tetted ki hogy „kapcsolatban”, közeli ismerősödtől mégsem jött semmi reakció, még egy árva like sem? Akkor ez elég gyanús…

Az, ha negatív hozzászólás érkezik egyértelmű jele az irigységnek, de néha nem árt felfigyelni a túl nagy csendességre sem.

medarchiver.com

Semmi nem jó

Úgy érzed, egyfolytában kötegszik veled, kritizál, kinevet. Valamit nagyon leplezni szeretne az illető. Talán egy kis féltékenységet?

Nehogy bevedd, hogy te mindig csak szerencsétlenkedni tudsz. Inkább próbálj meg olvasni a sorok között és ne hagyd, hogy elvegyék a jókedved.

Letye-petye-lepetye

Olyan pletykákat hallasz vissza magadról, amikről biztosan tudod, hogy semmi alapja nincs? Akkor nézz utána ki indíthatta a rosszindulatú áradatot mert, hogy egy kis irigység közrejátszott, szinte biztos.