5+1 jel, amiből biztosan tudod, hogy ő az igazi

5+1 jel, amiből biztosan tudod, hogy ő az igazi

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 jel, amiből biztosan tudod, hogy ő az igazi

A szerelem vak, talán ezt már te is megtapasztaltad. Ha szerelmes vagy, minden gondolatod a szerelmed körül forog, de vajon hogyan jelez a tested, hogy valóban ő az igazi? 6 konkrét fizikai tünet, ami igazolja, hogy szerelmes vagy – ha nem lennél biztos benne.

1. Valami azt súgja, hogy mindig vele légy

Nem tudod, mi ez, de állandóan sóvárogsz utána. Mintha érte kiáltana a tested, és úgy érzed, biztosan nem véletlenül sodort egymás karjaiba a sors. Eleinte hihetetlennek tűnik, hogy szinte fizikai fájdalmad van, ha nincs melletted, aztán rájössz, hogy ez valójában szerelem. Ha szerelmes vagy, akkor is őt keresed mindenben, ha nincs veled.

Lelki társra találsz benne, akivel sülve-főve együtt lennél, és mindent vele együtt szeretnél megtapasztalni.

2. Motivált vagy

Amikor az ember szerelmes lesz, az egész világ megváltozik. Mindig jól érzed magad, és csupa olyasmit csinálnál, amit előtte soha. Szeretnéd vele együtt felfedezni a világot, és újabb és újabb kihívásokat keresel, mert úgy érzed, hogy vele bármire képes vagy. Ilyenkor olyan pozitív energiák szabadulnak fel benned, amit mindenki észrevesz. Nem véletlen, hogy ha valaki megtalálja az igaz szerelmet, az életének a többi része is előbb-utóbb révbe ér.

Kép forrása: unsplash.com

3. Szereted önmagad

Amikor valaki szeret, könnyebb neked is magadat szeretni. Míg csak arról prédikálnak, hogy szeresd magad, nehéz elfogadni, hogy szerethető vagy, de amikor eljön az igazi szerelem, könnyebb meglátni magadban is, hogy mi az, amit benned szeretnek.

Az egyik legmegbízhatóbb jel erre, ha nő az önbizalmad, és nem marad kétséged afelől, hogy te magad is különleges vagy, aki megérdemli a szeretetét.

Visszaigazolásra szükségünk van, és a szerelem igazolja leginkább a másik iránti szereteted. Ráadásul a szerelmed mellett mindig önmagad lehetsz, nem kell megváltoznod ahhoz, hogy szeressen.

4.
Nem aggódsz

Amikor valaki szeret, minden aggodalmad elszáll. Hirtelen lesz valaki, aki melletted van minden nehézségben, és már nem egyedül kell megküzdened a világgal. Rendkívül támogató lehet, ha van egy társad, aki biztos hátteret ad a kihívásokkal szemben, és akinek a közelében nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak, boldognak és energikusabbnak érzed magad. A szerelem okot ad a boldogságra. Az élet nehéz, de a szeretet támogatást, kedvességet, reménységet ad. Ha szeretet vesz körül, biztonságban érzed magad, és megengeded magadnak, hogy boldog légy.

5. Pozitívan látod a világot

Megosztani valakivel az életed különleges dolog, bár nem mindig könnyű. Abban azonban a legtöbben egyetértenek, hogy megéri. A szerelem vakká tehet, de abban is segíthet, hogy más szemmel lásd a világot, ami nem rossz dolog.

Azok, akik valóban törődnek a másikkal, a helyükbe képzelik magukat, és máris új perspektívából látják a világot.

Míg a legtöbben azt mondanák, hogy „megértem”, amikor a másik nehézségekkel küzd, azok, akiket szeretnek, sokkal empatikusabbak vele.

6. A tested kivirul

Amikor a szeretteid között vagy, komfortosan érzed magad velük, és minden alkalommal, amikor társra vágysz, őket fogod keresni. Azt a biztonságot és nyugalmat, ami a másik ölelésében, csókjában vár, senki más nem tudja megadni neked, csak ő. Az ölelés feltölt energiával, melegséggel, bizsereg a tested, és szüntelenül mosolyogsz. Szinte hihetetlennek tűnik, hogy nemcsak jól érezzük magunkat a szerelmünk mellett, de a fájdalomról sem veszünk tudomást, és minden előttünk álló kihívással könnyedén megbirkózunk.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást