5 alkalmi kiegészítő, ami a legegyszerűbb ruhát is feldobja

5 alkalmi kiegészítő, ami a legegyszerűbb ruhát is feldobja

Címlap / Stílus / Divat / 5 alkalmi kiegészítő, ami a legegyszerűbb ruhát is feldobja

Nyáron gyakoriak az esküvők, érettségi találkozók, üzleti partik, és ilyenkor szeretnénk egy kicsit különlegesebbé tenni megjelenésünket. Ha nem találtunk rá álmaink ruhájára, akkor érdemes egy régebbi, klasszikus darabot elővennünk, és néhány trendi kiegészítővel megfűszerezni a szettünket.

MERÉSZ NYAKÉKEK

Képek forrása: 1234

A legegyszerűbb ruhát is igazán különlegessé varázsolhatjuk egy statement nyakékkel. Minél csillogóbb, minél merészebb, annál jobb. Választhatjuk dekoltált vagy magasan zárt ruhákhoz egyaránt.

FELTŰNŐ ÖVEK

Képek forrása: 1234

Az övek is tökéletes díszei lehetnek egy egyszerű ruhának, ráadásul kiemelik a karcsú derekat, ezzel pedig még nőiesebbé teszik az összeállítást. Népszerűek a fémből készült övek, illetve a különböző kövekkel vagy gyöngyökkel díszített megoldások.

CSILLOGÓ FÜLBEVALÓK

Képek forrása: 1 / 23 / 4 

A kiegészítőink között jó, ha van egy olyan alkalmi fülbevalónk, amit egyébként nem viselnénk a hétköznapokban. Legyen óriási és csillogó, hogy garantáltan vonzza majd a tekinteteket és kompenzálja a ruhánk egyszerűségét. 

ELEGÁNS TÁSKÁK

Képek forrása: 123 / 4

A különleges alkalmak különleges táskát érdemelnek. Hagyjuk otthon a jól megszokott válltáskánkat, és viseljünk egycsinos borítéktáskát vagy egy különleges box clutchot. Arra figyeljünk vásárláskor, hogy ne legyen túl aprócska, pakoljuk bele próbaképpen, amit amúgy is magunkkal vinnénk, így tesztelhetjük, hogy mennyire praktikus.

KÜLÖNLEGES MAGASSARKÚK

Képek forrása: 1234

Hétköznapokon ritkábban viseljük, de alkalmakkor szinte kötelező darab egy csinos magassarkú. Optikailag hosszabbnak mutatja a lábakat, és az egész megjelenésünk sokkal nőiesebb lesz. Miért is ne viselnénk ezeket a szépségeket? Az egyszínű ruhákhoz bátran választhatunk színes darabokat, de idén igazán népszerűek a fűzős fazonok is.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!