7 alapdarab, ami tökéletesen áll a vöröseknek

7 alapdarab, ami tökéletesen áll a vöröseknek

Címlap / Stílus / Divat / 7 alapdarab, ami tökéletesen áll a vöröseknek

Amikor a férfiak hajszínük alapján kategorizálják a nőket, akkor a vörösek mindig a szexi jelzőt kapják leggyakrabban. Tény, hogy van bennük valami iszonyatosan csábító, amit egy jól megválasztott szett csak még inkább kihoz belőlük. És, ha ez a kettő párosul, akkor biztos, hogy minden tekintetben megállíthatatlanok lesznek.

Rézvörös árnyalat

Akárcsak a barnának, vagy szőkének, a vörösnek is rengeteg árnyalata van. Más mutat jól egy sötétebb tónuson és más egy rézvörös árnyalaton.

Utóbbi egy nagyon játékos, már-már kislányos szín, ami rengetek lehetőséget kínál öltözködés terén.

Például egy szép kekivel párosítva roppant stílusos összhatást kelt.

Bár a vöröseknek vigyázniuk kell arra, hogy ne hordjanak túl sok pirosat, mivel hajukon már amúgy is viselik ennek a színnek valamely árnyalatát, viszont egy piros kiegészítő, táska, vagy ékszer formájában még teljesen a jó ízlés határán belül van.

Párosítsd a megfelelő színeket

A vöröseknek nagyon jól áll a fekete, de még nekik is figyelniük kell arra, hogy ne essenek túlzásokba, máskülönben ellenkező hatást érhetnek el vele.

Erre egy jó megoldás, ha megtalálják, hogy mely színek illenek hozzájuk és, ha már sötét, akkor a sötétbe is vigyék bele ezeket az árnyalatokat.

Ilyen például a fehér, kék, barna, zöld, de, ha valaki igazán feltűnő jelenség szeretne lenni, akkor egy szép arannyal bármilyen hétköznapi szettet feldobhat.

A dögös vörös

Ha vörösként szeretnéd igazán kicsípni magad, akkor nem kérdés, hogy ehhez egy dögös, fekete ruhát kell választanod.

Ez kellőképpen kihangsúlyozza majd gyönyörű és különleges hajszínedet úgy, hogy közben irtó dögösen festesz majd.

Hétköznapokra mindenképpen érdemes játszanod a te színeiddel, de, ha valakit meg akarsz hódítani, akkor hagyd a zöldet, vagy barnát és bújj egy irtó szexi, fekete csipkeruciba.

Azt már most garantáljuk, hogy minden férfiszáj tátva marad majd.

Ha világosra vágysz

Bár a vöröseknek tartózkodniuk kell a túl sok világos színtől, mivel nagyon sápasztja őket, mi mégis azt tanácsoljuk, hogy ne hagyd el ezeket teljesen.

Télen amúgy sem követelmény a csokibarna bőr, így ekkor nyugodtan megengedheted magadnak a kicsit sápadtabb színt.

De megnyugtatunk, hogy nem leszel az, ha megfelelően választasz sminket és ruhát magadnak.

Sokkal inkább egy törékeny porcelánbabához fogsz hasonlítani.

Mi elsősorban nem fehérrel kísérleteznénk, sokkal inkább egy krémszínnel, ami gyönyörűen kihangsúlyozza majd élettel teli hajszínedet, sminkben viszont mindenképpen valamilyen erősebb árnyalatot válassz magadnak, így elkerülheted a zombi kinézetet.

Zöld, minden mennyiségben

Gondolkoztál már azon, hogy a vörös hajú modelleket miért fotózzák mindig zöld növények társaságában?

Nos azért, mert a zöld szín emeli ki leginkább a hajszínüket és ezáltal tényleg ragyognak a képeken.

Éppen ezért, ha te is a vörösek táborát erősíted, akkor mindenképpen érdemes lenne beszerezned néhány zöld alapdarabot, még akkor is, ha most még tartasz tőle.

Mert valljuk be, a zöld nem a nők kedvenc színe, viszont egy vörös fürtű nő akkor vétkezik igazán, ha ez a szín hiányzik a gardróbjából.

Nőiesen

Ha az előbb elszomorodtál a zöld szín hallatán, most garantáltan feldobjuk a kedvedet, ugyanis van még egy szín, amit a vörösek igazi aduászként használhatnak, ez pedig a rózsaszín. Erre nem számítottál, ugye?! Pedig így van!

És még úgy sem lesz „túl sok” az összhatás, ha kékkel, vagy esetleg zölddel párosítod ezt a két színt, esetleg csak a mintaként jelenik meg a felsődön, ugyanis ekkor az történik, hogy a hajszíned még inkább harmóniába kerül majd az őt körülvevő színekkel.

Csíkosan

Ha valakiknek, akkor a vöröseknek igazán jól állnak a csíkos felsők. Ezek közül is inkább a fekete-fehér csíkozásúak. Ez az a hajszín, ami leginkább képes érvényesülni ezen a mintán.

Arra figyelj, hogy, ha egy csíkos felsőt választasz felülre, akkor alulra mindenképpen egy homogén színű, egyszerű szabású alsót válassz, így a figyelem továbbra is felül lesz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást