Divat / Stílus

Ha csak 10 ruhadarab lehetne a szekrényemben, ezeket választanám

Ha csak 10 ruhadarab lehetne a szekrényemben, ezeket választanám

Ceruzaszoknya

Igazi „power” ruhadarab, ami nem csak tökéletes alakot csinál, de elképesztő magabiztosnak is érzed magadat tőle, ha egy magas sarkú cipővel viseled. Mivel egyszerre elegáns, de nem túl hivalkodó, a hivatalos eseményektől kezdve az irodáig szinte bárhol viselheted, sőt még randira is tökéletes.

1. Orsay, 2. H&M, 3. Mango (háttér: AnnaliseArt/pixabay.com)

Sima fehér póló

A tökéletes alapdarab, egy elegáns szoknya lazább lesz tőle, a sima farmerrel meg dzsekivel vagány. Hordhatod betűrve, megcsomózva, színes kiegészítőkkel vagy vagányan, tornacipővel. Olyan, akár a fehér vászon: bármit ráálmodhatsz!

1. Hervis 2. Stradivarius, 3. C&A (háttér: AnnaliseArt/pixabay.com)

Bőrdzseki

Egy örök klasszikus, ami nem csak a hűvösebb napokon lesz melengető társad, de szintén gyakorlatilag bármivel hordható. A fehér pólóhoz éppen olyan jól illik, mint a ceruzaszoknyához.

1. Bonprix, 2. H&M, 3. Orsay (háttér: AnnaliseArt/pixabay.com)

Farmernadrág

Egy jól megválasztott farmernadrág minden gardrób kötelező alapdarabja, nyúzható, strapabíró és kényelmes, ráadásul egy magas sarkú cipővel éppen úgy fel tudod venni, mint mondjuk egy oxforddal vagy tornacsukával.

1. H&M, 2. Zara, 3. Mango (háttér: AnnaliseArt/pixabay.com)

Chino nadrág

Ahová a farmer nem elég elegáns, oda jöhetnek a klasszikus szabású vászonnadrágok, amelyek egy blúzzal és egy csinos cipővel munkába, belebújos lapos talpúval és pólóval akár a barátnős programhoz, akár a játszóterezéshez is megfelelnek.

1. H&M 2. Promod, 3. Stradivarius (háttér: AnnaliseArt/pixabay.com)

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást