Otthon

Ajándékcsomagolás újratöltve: 10 izgalmas csomagolás karácsonyra

Ajándékcsomagolás újratöltve: 10 izgalmas csomagolás karácsonyra

Már megvettél minden ajándékot, de még nem tudod, hogy mibe csomagolj, és idén szeretnél igazán egyedi ajándékcsomagokat készíteni? Íme, pár igazán kreatív csomagolási mód, ami egy leheletnyivel túlmutat a megszokott karácsonyi mintás csomagolópapír és szalag kombináción.

Kép forrása: pre-tend.com

Egy egyszínű csomagolópapírt is egyedivé varázsolhatsz, ha a szokásos szalagos megoldás helyett fonalból készítesz díszt az ajándékra.

Kép forrása: tumblr.com, linocutboy

Az ipari csomagoló azért nagyon jó, mert olcsó és rengetegféleképpen variálható – itt például krumpli nyomdával készítettek rá csillagokat.

Kép forrása: lingyeungb.com

Sikkes csomagokat készíthetsz, ha fekete, esetleg sötétszürke csomagolóra arany vagy ezüst lakkfilccel rajzolsz mintát vagy írod fel a neveket. Ha szeretnéd, hogy teljes legyen az összhatás, akkor mindenképpen a lakkfilchez passzoló arany vagy ezüst szalaggal kösd át a csomagokat.

Kép forrása: tumblr.com, rhubarbinthegarden

Egy téli tájképpel, de akár egy családi fotóval is díszítheted az ajándékokat. A legjobb, ha arról az illetőről készült közös képet teszel a csomagra, akinek szánod az ajándékot.

Kép forrása: diy-enthusiasts.com

Nem csak tobozokkal és fagyönggyel díszítheted az ajándékokat, de használhatsz más fűszernövényeket is, például rozmaringot és zsályát is.

Kép forrása: moyratarling.com

A férfi családtagoknak szánt sörökből rénszarvasszánt varázsolhatsz barna pipapiszkáló és piros dekor pompon segítségével – a kellékeket kreatív hobbi szaküzletekben tudod megvenni.

Kép forrása: filesclip.com

Romantikus hangulatú csomagokat készíthetsz, ha a dekoráláshoz papír csipketerítőt használsz. Ha nem szeretnél vesződni a vagdosással, akkor a torták alá való papír csipke alappal helyettesítheted a csipkét.

Kép forrása: homegoods.com

A család férfi tagjainak ajándékait csomagolhatod régi, használaton kívüli térképekbe is – kalandoroknak és világjáróknak kötelező!

Kép forrása: blog.bog-ide.dk

A gyerkőcöket se hagyjuk ki a sorból! Az ő ajándékait helyes kis állatfigurákba rejtheted. Nem kell hozzá sok minden, csak színes kartonlap és egy kis fantázia.

Kép forrása: allthingsbeautiful-charity.blogspot.com

A karácsonyi díszeket nem csak a fára, de az ajándékokra is teheted – vigyázz, hogy azokra a csomagokra, amiket utaztatni fogtok ne törékeny darabokat rakj!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást