Hűtőszekrénytől az orális kényeztetésig: ilyen egy igazán izgalmas erotikus társasjáték

Hűtőszekrénytől az orális kényeztetésig: ilyen egy igazán izgalmas erotikus társasjáték

Címlap / Szerelem / Szex / Hűtőszekrénytől az orális kényeztetésig: ilyen egy igazán izgalmas erotikus társasjáték

Az Adsz Vagy Kapsz? névre keresztelt táblajáték már eleve erős kezdéssel indít, amikor azt kéri, hogy a játszani készülő pár mindkét tagja írja fel egy papírlapra a legtitkosabb, legbensőbb fantáziáját, aztán jól tegyék el a lapokat. Ez persze elég nagy bizalmat kíván meg tőled mind a partnered, mind a játék felé, de érdemes megszavazni neki, mert ahogy előkerülnek a dobókockák, és kimásztok az ágy kényelméből, kezdődnek az izgalmak is.

Adsz Vagy Kapsz erotikus társasjáték
Adsz Vagy Kapsz? erotikus társasjáték

A játék során három szinten kell végighaladni, egyre pajkosabb és pajkosabb kihívásokat teljesítve. A különböző szinteket a játék tábláján egy-egy betű jelöli, amelyek összeolvasva a S E X szót adják ki. Hát ez mondjuk nem valami fantáziadús, de szerencsére ezzel le is tudtuk a játék gyenge pontjait, és a feladatokat elnézve egyértelmű az is, hogy az alkotók hova csoportosították a kreatív energiáikat. Különben is, ha erotikus játék, és három betűs szó, mégis mi más lehetett volna? Bab? Dog? Tea? Nyilvánvalóan a SEX volt az egyetlen megoldás.

Annál is inkább, mert a betűknek rejtett jelentése is van: az S jelöli a Sejtelmes, az E az Erotikus, az X pedig az X-trém szintet, mert ahogy haladtok előre a játékban, a feladatok is egyre fülledtebbek lesznek, de szerencsére ruhából is egyre kevesebb lesz rajtatok.

A játék során a dobókockával dobott számnak megfelelő mezőt léphetsz előre, majd a mező színének megfelelő kocka mondja meg, hogy mi lesz a feladatod: a lehetőségek között olyan ártatlan huncutságok is szerepelnek, mint a cirógatás, az ölelés és a masszázs, majd a szinteken tovább haladva előkerül opcióként az ingerlés, a fenekelés, az orál és az önkényeztetés is.

A helyszínt a tábla mezői határozzák meg, de természetesen ezen a téren lehettek kreatívak, és a kanapé helyett nyugodtan maradhattok az ágyon, ha előbbin a lakótársad éppen A Birodalom visszavágot nézi. A hűtőszekrénynek azonban van egy kis szerepe, így ha itt nem tudtok kezdeni, akkor érdemes a hálóba – vagy ahol játszotok – bepakolni néhány finomságot, mert a feladatok között van olyan is, amikor a választott italotokból kell elkortyolni egy pohárral, vagy valamilyen finomságot kell leenni a másik testéről.

Még több pikáns termékteszt? Erre tessék:

A játék végén a célba éréshez pontosan annyit kell dobni, ahány mezőt lépned kellene, és a dolognak tétje van: ekkor kerülnek elő ugyanis a játék elején, papírfecnire írt titkos vágyak, amelyek közül a nyertesét fogjátok megvalósítani. Tapasztalataim szerint ekkorra mindenki elég oldott és izgatott hangulatba kerül ahhoz, hogy fel merje fedni a saját kis kártyáját, és megossza a másikkal akár a tényleg legtitkosabb vágyait is.

Adsz Vagy Kapsz? erotikus társasjáték

A legjobb az egészben, hogy itt aki veszít, végül szinte biztosan nyer is.

Szintén a tapasztalat beszél belőlem – nem lesz túl nehéz rávenni a partneredet, hogy egy pár perces szusszanás után mégis valósítsátok meg azt is, ami a te kártyádon szerepelt.

Az AVK összességében egy jópofa, leleményes és fokozatosan építkező társasjáték, aminek a hangulatát így nagyon könnyű felvenni. Mivel kicsi, kompakt, így bárhová – például egy romantikus hétvégére is – könnyű magatokkal vinni, de a lakáson belül, játék közben is könnyen mozoghattok vele. Ha legény- vagy leánybúcsúra keresel egy erotikus, de mégis ízléses ajándékot, akkor bátran tudom ajánlani, de magatokat is meglepheted vele. Azért pedig külön hatalmas piros pont jár, hogy a játék gendersemleges, nincsenek benne nemspecifikus feladatok, így bárki játszhat vele, aki egy kis izgalomra és kényeztetésre vágyik a párjával közösen.

Az Adsz vagy Kapsz? társasjátékot a vagyaim.hu webshop bocsátotta rendelkezésünkre és tőlük te is bátran megrendelheted, ugyanis 100%-os diszkréciót vállalnak minden feladott csomagra!

Kattints ide és rendeld meg most >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást