7 mód, hogy újragondold az ablakpárkányodat – Izgalmas megoldások

7 mód, hogy újragondold az ablakpárkányodat – Izgalmas megoldások

Címlap / Otthon / Dekor / 7 mód, hogy újragondold az ablakpárkányodat – Izgalmas megoldások

Amellett, hogy tényleg remek hely lehet a növények számára, hiszen rengeteg fényhez jutnak, számtalan másra is használhatod. Mutatunk 7 remek ötletet, amit érdemes kipróbálnod, hiszen rengeteget dobnak az otthonod megjelenésén!

Ücsörgős hely

Az amerikai filmekből ismert ülőke helyet kaphat a párkány alatt, ha éppen olyan méretű az ablak, hogy kényelmesen fel lehessen ülni. Ebből csodás olvasósarok is lehet, egy könyvespolc kerülhet az ablak mellé, a párkányhoz pedig egy fa szekrény néhány kényelmes párnával. Nincs is jobb, mint esős időben lepihenni és olvasni egy kicsit az ablak mellett.

 

 

Éjjeliszekrény helyett

Ha neked is az ablak mellett van az ágyad, a párkányt akár szekrényként is használhatod. Kerülhetnek rá könyvek, képek, növények, egy kisebb olvasólámpa is. Így nem foglal helyet egy plusz bútordarab, főleg akkor, ha amúgy is szűkös az ágy melletti rész, mégsem kell lemondani a tárolásról.

 

 

Konyhai tároló

A konyhai párkányt is egyszerűen hasznosíthatod. Például tárolhatsz rajta sütiformákat, muffin kapszlikat szép üvegekben. Így mindig kéznél lesznek, ráadásul a kapszlik esetében láthatod is, hogy mennyire fogynak. Ezek a színes foltok vidámabbá teszik a helyiséget, ráadásul szépen is mutatnak a párkányon. Természetesen bármilyen más tárolóedénynek is jó helye lesz itt, csak arra figyelj, hogy ne romlandó dolgokat tegyél a párkányra.

 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást