A dupla öröm az igazi öröm. Teszteltem a Satisfyer Dual Pleasure akkus hüvelyi és csikló vibrátort

A dupla öröm az igazi öröm. Teszteltem a Satisfyer Dual Pleasure akkus hüvelyi és csikló vibrátort

Címlap / Szerelem / Szex / A dupla öröm az igazi öröm. Teszteltem a Satisfyer Dual Pleasure akkus hüvelyi és csikló vibrátort

Ketchup vagy majonéz, medence vagy élő víz, hüvelyi vagy csiklóorgazmus. Mindenkinek megvan a maga személyes preferenciája, de ha egy vibrátorról van szó, én azt szeretem, ha a döntés az én kezemben van. És még jobban szeretem, ha nem is kell választani. (X)

A Satisfyer Dual Pleasure úgy lett kialakítva, hogy teljes mértékben az én kezemben legyen az irányítás – vagy éppen a pároméban, ha úgy tetszik, de erről majd később – az okos készülék ugyanis a legapróbb részletekig a kedvem szerint irányítható. Én találok ki mindent, ő meg tudja csinálni, amit kérek tőle – ebben rejlik a nagyszerűsége.

A trendi pasztell szín miatt egyébként is mutatós kis készülék kialakítása ergonomikus, a fogása kényelmes, és jól is illeszkedik oda, ahová illeszkednie kell. A hajlított formának köszönhető, hogy csikló- és hüvelyvibrátor is lehet, vagy akár mindkettő egyszerre is, a beépített rezgő motor és a léghullámos technológia apró, szívó impulzusokkal és rezgéssel ingerli, bombázza a csiklót vagy intenzív rezgéssel kényezteti a hüvelyt.

Mivel a készülék okos telefonról, tabletről, sőt akár okos óráról is vezérelhető, és egyedi rezgés- és léghullám impulzus módokat hozhatsz létre, így gyakorlatilag a stimulációk és ingerek száma szinte végtelen, élvezheted a kényeztetést a kedvenc zeneszámodra, a párod hangjára, de a saját ritmusodra is, a Satisfyer Dual Pleasure szó szerint úgy táncol, ahogyan te fütyülsz.

A Satisfyer Connect díjnyertes okos alkalmazás biztonságos videókapcsolatot tesz lehetővé, így a távkapcsolatban élőknek igazi megváltás lehet ez a távolból is irányítható örömszerző, de személyes tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy egy üzleti utat is fel tud dobni, ha a bőröndbe a Satisfyer is bekerül.

Természetesen akkor sincs baj, ha nem akarsz az okos telefonos vezérléssel bíbelődni, vagy egymagad használnád a vibrátort, mert az közvetlenül is nagyon egyszerűen irányítható, és így is bőven kínál annyi funkciót, ami között megtalálhatod azt, ami eljuttat a csúcsra – akár kétszeresen is. A terméken három gomb is található: a felső gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható be- és ki a készülék. Miután a Satisfyert üzembe helyezted, ugyanezen gomb újbóli, rövid lenyomásával, váltogathatsz a 11 impulzushullám-mód között. Az alsó, két kis félköríves gomb a 10 rezgésmód közötti váltást, a hullámjeles gomb pedig hüvelyi szár rezgését szabályozza.

Az alap, hogy a készülék bevonata bőrbarát, és óriási plusz pont, hogy a kialakítás teljesen vízálló, így nemcsak azt dönthetem el, hogy a saját testem szegleteiben hol szeretném kényeztetni magamat, de azt is, hogy hol élném át a gyönyört.

Összességében nagyon elégedett voltam ezzel a minden szempontból rugalmas és jól a kezem alá dolgozó kis örömszerzővel, ami mindig teljesíteni tudta a vágyaimat, és nem állított vagy-vagy helyzetek elé. Az egyetlen funkciója, amit nem igazán értettem, az a suttogó mód, ami elvileg szuper csendes, diszkrét használatot tesz lehetővé. A Satisfyer tényleg nem is csapott zajt… na de én!

A Satisfyer Dual Pleasure vibrátort a vagyaim.hu szexshopból szerezheted be!

Kapcsolódó cikkek

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!