Palacsintába tekert krémsajt és lazac snidlinggel

Palacsintába tekert krémsajt és lazac snidlinggel

Címlap / Életmód / Receptek / Palacsintába tekert krémsajt és lazac snidlinggel

Egyszerű és nagyszerű előétel. A puha füstölt lazachúst, a krémes kecskesajtot és a fűszeres snidlinget könnyű palacsintatészta öleli át.

Hozzávalók:

Sós hígpalacsinták

kecskesajt

joghurt

snidling

lazac

Elkészítés:

1. Megsütjük a hagyományos palacsinta recept alapján a palacsintákat, annyi különbséggel, hogy nem cukrozzuk, hanem sózzuk ízlés szerint a masszát.

2. A palacsintákat hagyjuk kihűlni.

3. Egy tálban elkeverjük a kecskesajtot kevés joghurttal, hogy kenhetőbb állaga legyen, majd apróra vágott snidlinget és ízlés szerint borsot keverünk hozzá.

4. A palacsintákat megkenjük a kecskesajtos keverékkel, és beborítsuk vékony lazac szeletekkel. Feltekerjük, majd kb. 10 cm. hosszú darabokra vágjuk.

5. Kis fapálcikákat szúrunk rájuk, snidlinggel díszítjük.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!