Amitől a párod kiábrándul: vágygyilkos ruhadarabok

Amitől a párod kiábrándul: vágygyilkos ruhadarabok

Címlap / Stílus / Divat / Amitől a párod kiábrándul: vágygyilkos ruhadarabok

A legtöbb nőnek vannak olyan darabok a ruhatárában, amelyek bizony inkább lohasztóan hatnak a férfiakra. Persze nem is a szépségük miatt viseljük mi nők ezeket, sőt a leggyakoribb, hogy elrejtjük őket. Lássuk, melyek állnak ezek közül a lista élén.

Bokafix, térdfix

A vágygyilkos darabok között vitathatatlanul előkelő helyen állnak a boka- és térdfixek. Népszerűségük oka egyértelmű, hiszen nagyon praktikus viseletek, de ha láthatóvá válnak, akkor valószínűleg már nem sok férfira vannak ösztönző hatással.
Óriási hátrányuk, hogy a nyomuk még akkor is látszik, amikor már rég levettük őket.

Pecsétes fehérneműk

A férfiak a párjukkal szemben általában komoly elvárásokat támasztanak megjelenés szempontjából. Ha nem is válóok ezen belül néhány tulajdonság vagy rossz szokás, azért néhány dologban nem kötnek kompromisszumot.
Ilyen például a pecsétes fehérnemű látványa, amit ráadásul éppen akkor látnak meg, amikor egész másra vágynak.

Párunk pólója

Sok férfi kifejezetten nem szereti, ha a nők az ő ruhájukban vannak. Ezzel szemben gyakori jelenség, hogy a nő számára ez az intimitás egyik kifejezése, de a férfiak nagyobb részének ez nem nyeri el a tetszését.
Ők inkább nőiesnek, csinosnak szeretnék látni a másikat, nem pedig térdig érő pólóban vagy akár egy férfiingben.

Szexi fehérnemű hiányos szőrtelenítéssel

A legrosszabb, ha valamelyik vágygyilkos tényezővel éppen akkor és ott találkoznak a férfiak, ahol éppen annak ellenkezőjére számítottak volna.
Nagyon rosszul hat rájuk például, ha a szép fehérneműből kilátszik a hiányos vagy teljesen elfelejtett szőrtelenítés eredménye – mindennek hatását ráadásul a szép fehérnemű csak tovább erősíti.

Bonyolult ruhadarabok

Talán furcsán hangzik elsőre, mégis igaz, hogy a férfiak általában azokat a ruhákat tartják vonzónak, amelyeket könnyen el tudnak távolítani – ha máshogy nem, hát a képzeletükben.
 
Éppen ezért egy egyszerű ruhával, szoknyával szexibbek lehetünk, mint egy gyönyörű, de bonyolultan fel-és levehető darabbal.

Elhanyagoltság

A férfiak leginkább azt szeretik, ha egy nő a klasszikus értelembe véve nőies: vagyis csinos, finom és nem utolsó sorban ápolt megjelenésű.
Éppen ezért vigyázzunk, hogy mennyire hanyagoljuk el magunkat, mert hosszú távon nincs jó hatással nőiségünk megőrzésére semmiféle elhanyagolt öltözet.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!