Túrós, fetás krém tavaszi zöldségekkel

Túrós, fetás krém tavaszi zöldségekkel

Címlap / Életmód / Receptek / Túrós, fetás krém tavaszi zöldségekkel

Remek túrós krém friss fűszerekkel és üde növényekkel. Fogyaszthatjuk friss kenyérrel vagy pirítóssal is.

Hozzávalók:

– 25 dkg túró
– 10 dkg fetasajt
– 2 evőkanál kaliforniai paprika, apróra vágva
– 2 evőkanál uborka, apróra vágva
– 2 evőkanál káposzta, apróra vágva
– 2 evőkanál újhagyma, apróra vágva
– 1 evőkanál újhagyma, apróra vágva
– 1 evőkanál friss koriander, apróra vágva
– 1 teáskanál fokhagyma, apróra vágva
– 1 teáskanál csípős piros paprika, apróra vágva
– só, bors ízlés szerint

Elkészítése:

1. A túrót és a fetasajtot alaposan összekeverjük.

2. Hozzáadjuk az összes hozzávalót és jól elkeverjük. Tegyük hűtőbe 10 percre.

3. Helyezzük dekoratív tálba és szolgáljuk fel friss kenyérrel vagy pirítóssal. A tetejére reszelhetünk főttojást. Nagyon finom előétel!

Tipp: Ha a túró nem elég kenhető, kicsit krémesíthetünk rajta édes tejföllel.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!