Szex a vízben

Szex a vízben

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Szex a vízben

Sok nő eljátszadozik azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha más körülmények között próbálná ki a nyári melegben a gyönyört okozó perceket.

A romantikus filmekben pedig szinte elengedhetetlen jelenet a vízben történő szeretkezés, amely elindítja a fantáziánkat. Mire kell figyelnünk, ha egy ilyen kalandba vetjük magunkat? A következő sorokból kiderül.

Legyünk körültekintőek

Érdemes tisztában lennünk azzal a ténnyel, hogy a nyilvános helyen történő szeretkezés, így a természetes fürdőhelyeken, illetve a strandon történő légyottok is közszeméremsértésnek számítanak. Így, ha mégis belemegyünk a játékba, jobb, ha tisztában vagyunk ezzel a dologgal. Ha nem akarunk kellemetlen helyzetbe kerülni, akkor érdemes a saját kis medencénket használni, vagy visszavonulni a zuhany alá, ha azonban mégis az izgalmasabb változatot választanánk, akkor mindenképpen figyeljünk  arra, hogy csak mi tudjunk a kis kalandunkról.

Fertőzések

Fontos, hogy akár természetes, akár mesterséges fürdőhelyet választunk, szembe kell néznünk a fertőzésekkel. A melegebb vizek még több veszélyt rejtenek magukban, hiszen sokkal több baktérium található bennük. Ráadásul a víz miatt megpuhuló bőr még inkább ki van téve az irritációnak és a fertőzéseknek.

Védekezz!

Bár sokan abban a tévhitben élnek, hogy a vízben való szex sokkal biztonságosabb, azonban le kell számolnunk ezzel, hiszen a vízben történő szeretkezés közben is teherbe lehet esni. Így ha még nem szeretnénk babázni, akkor érdemes védekezni. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy az óvszerek nem szeretik a forró vizet, a klórt és az egyéb fürdőolajokat sem. Fontos ezért, hogy lehetőség szerint más módszert is használjunk a védekezésre. A klór azonban nem csupán a gumira lehet káros, de okozhatja a bőr irritációját is.

Könnyebb szex?

Sokan azt gondolják, hogy a vizes közegben sokkal könnyebb a behatolás, azonban ezt önmagában a víz nem biztosítja. Ma azonban már kaphatók olyan síkosítók is, amelyek kifejezetten megfelelők a vízben való szeretkezésre, mivel olaj alapúak. Tehát ebben az esetben érdemes ilyen terméket választanunk. 

A vízben való szeretkezés egy kellemes és feledhetetlen élmény lehet számunkra és a partnerünk számára is, azonban figyelnünk kell arra, hogy egyikünk számára se okozzon ez később kellemetlen perceket, tehát mindenképpen legyünk körültekintőek és készüljünk fel minden tekintetben az emlékezetes percekre.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!