Ha ebben a 10 dologban magadra ismersz, nem vagy egy könnyű eset

Ha ebben a 10 dologban magadra ismersz, nem vagy egy könnyű eset

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ha ebben a 10 dologban magadra ismersz, nem vagy egy könnyű eset

Sokan hiszik, hogy párjuk viselkedése okozza a nehézségeket a kapcsolatban, pedig valójában ők maguk a toxikus fél. Két ember együttélése és összecsiszolódása sosem megy zökkenőmentesen, de mindkét félnek azonos mértékben kell viselnie a felelősséget és a terheket.

Amennyiben egyikük „problémásabb”, az egy idő után bizony kibillenti az egyensúlyt. Tudni szeretnéd, te hogyan viselkedsz a párkapcsolatban és milyen veled járni? Ha magadra ismersz az alábbi tíz pontban, akkor nem vagy könnyű eset és lehet, hogy ideje elgondolkodnod azon, hogy valóban álom-barátnő vagy-e. 

1/10 Mások előtt hordod el mindennek

Nem előírás, hogy „közönség” előtt állandóan cukiskodnotok kell egymással, de ha a család vagy barátok között vagytok, nem szép dolog veszekedni. Ha pedig mások előtt kritizálod és hordod el mindennek, az nagyon toxikus viselkedés. 

2/10 Irreálisak az elvárásaid vele szemben

Azt szeretnéd, hogy a párod minden legyen egyszerre, ezzel hatalmas nyomást teszel rá és ha valamiben hibázik, ledorongolod. Ez azért sem egészséges, mert a boldogságunk elsősorban nem mástól függ, hanem saját maguntól. 

3/10 Nem támogatod 

Elvárod, hogy mindenben támaszod legyen, de te is megteszed ezt érte? Ha azt hiszed, a férfiaknak nincs szüksége valakire, aki szól hozzájuk egy jó szót, vagy meghallgatja őket, tévedsz. Mindenkinek szüksége van arra, hogy partnere támogassa.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»