10 motivációs idézet az íróasztalod fölé, amitől új lendületre kapsz

10 motivációs idézet az íróasztalod fölé, amitől új lendületre kapsz

Címlap / Otthon / Dekor / 10 motivációs idézet az íróasztalod fölé, amitől új lendületre kapsz

Az emberek nagy része ma már home office-ban dolgozik. Manapság még azok is kialakítanak a lakásukban egy kisebb munka-sarkot, akik eddig nem tették.

Egy ilyen „mini irodában” jobban a munkára tudsz koncentrálni és kényelmesebben tudsz dolgozni.

A munkaállomás személyesebbé tételével pedig szintén nagy lökést adhatsz a produktivitásodnak, hiszen jó, ha a monitorról átemeled a szemedet egy pihentetőbb, motiválóbb látványra.

A különböző családi fotók közé érdemes beszúrnod néhány idézetet is, amik olyan hatással lesznek rád, mint egy jó kávé: erőt adnak a folytatáshoz és a munkakedved is kap egy jó nagy lökést.

Egy másik pozitívum, hogy megerősítenek, vagy éppen emlékeztetnek arra, amit talán te is tudsz, csak éppen megfeledkeztél róla – ami a mostani helyzetben egyáltalán nem elképzelhetetlen. A folyamatos idegeskedés, a bizonytalantól való félelem és a családdal való, 0-24-ig tartó összezártság meg tudja nehezíteni a mindennapokat, de egy-egy motiváló sor segíthet abban, hogy megváltoztasd a szemléletmódodat és új erőre kapj.

Ezen kívül a hangulatodra is pozitívan hatnak az inspiráló mondatok, melyek segítségével kiszélesítheted a látókörödet, más szemszögből láthatod a nehezebb helyzeteket is. 

Ezért is gondoltunk arra, hogy segítünk neked, és készítettünk néhány inspiráló szöveggel ellátott képet, amit könnyedén letölthetsz és ki is nyomtathatsz. 

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!