Nyakunkon az eperszezon! Összegyűjtöttünk pár könnyen elkészíthető, izgalmas, állati eredetű összetevőktől mentes epres receptet, hogy a vegán étrendet követők is nyugodt szívvel fogyaszthassák ezeket az isteni desszerteket.
Elkészítés: A kesuvajhoz áztasd be a kesudiókat 2-4 órára. Add hozzá a vaníliát, a vizet és ízlés szerint az édesítőt, majd aprítóban keverd, amíg krémes nem lesz. A golyókhoz aprítsd fel a fagyasztott epreket, majd tedd félre a masszát. A zabpelyhet szintén aprítsd fel lisztes állagúra, add hozzá az epret, és egy bögrényi kesuvajat, majd keverd össze az egészet. Add hozzá a kókuszlisztet, a juharszirupot és a többi hozzávalót. Formázz golyókat a masszából és forgasd kókuszreszelékbe.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!