8 gyönyörű absztrakt mintás manikűr – Igazi művészeti alkotások!

8 gyönyörű absztrakt mintás manikűr – Igazi művészeti alkotások!

Címlap / Stílus / 8 gyönyörű absztrakt mintás manikűr – Igazi művészeti alkotások!

Mindössze néhány különböző színű lakkra és egy díszítőecsetre lesz szükséged – utóbbira azért, hogy az apróbb részleteket is könnyen ki tudd dolgozni. Néhány mintához szükség lehet még fogpiszkálóra, de ezen kívül tényleg csak a türelem az, ami az egyedi manikűr elkészítéséhez kell. Mutatjuk a kedvenc absztrakt manikűrjeinket!

A ’90-es évek kedvence

A neon árnyalatok és a színkavalkád jellemezte a ’90-es évek stílusát. Ha szeretnél ehhez visszatérni, a nude lakkon kívül bátran válogass össze sárgát, pinket és türkizt, egy kis fehérrel pedig lágyíthatsz az összhatáson. A nude színnel való alapozás után rajzolj tetszőleges amorf mintákat és vonalakat a körmeidre (a vékonyabb vonalakhoz fogpiszkálót is használhatsz), majd ha megszáradt, jöhet a fedőlakk.

 

Aranyos 

Ha van otthon aranyfüstöd, vagy egy szép metálfényű lakkod, azzal is kombinálhatod az absztrakt mintákat. Érdemes ebben az esetben visszafogott színeket, vagy egy szín különböző árnyalatait használnod, hogy ne legyen túlságosan kesze-kusza a végeredmény. A kék és fehér különböző árnyalatai jól mutatnak az arany és az ezüst lakkokkal is.

 

Minimalista arcok

Ha alapvetően gyakorlott lakkozónak számítasz, a kézügyességed az absztraktok terén is bevetheted. Alapozd le nude színnel a körmeidet, majd rajzolj rájuk vékony ecsettel arcokat. Ha alapvetően nem vagy oda a színkavalkádért, mégis különleges körmöket szeretnél, egy ehhez hasonló manikűrrel nem lőhetsz mellé.

 

Foltos 

A bocimintás körmök most nagyon divatosak, ezeket pedig te is könnyedén elkészítheted egy vékony díszítőecset segítségével. Az apróbb pontok megrajzolásához pedig nyugodtan használj fogpiszkálót! A legjobb, ha halvány árnyalatokkal kombinálod a pöttyöket, így még különlegesebb lesz az összhatás.

 

Hullámok

Ha nem vagy gyakorlott lakkozó, akkor érdemes ezzel a hullámos manikűrrel próbálkoznod, amihez egy nude alapszínre és egy élénkebb árnyalatra lesz szükséged. Miután felvitted a nude lakkot és megszáradt, rajzolj hullámos vonalakat a körmeidre. Jöhet is a fedőréteg!

 

Neonnal kombinálva

Ha nyáriasabb összhatást szeretnél elérni, a testszínű lakkot kombináld neon árnyalatokkal és feketével. Az alapra rajzolj csíkokat és köríveket, díszítsd velük a körmeidet tetszőleges módon. Az is szuper, ha csak 2-2 körmödre rajzolsz absztrakt mintákat!

 

Mattban is szép

Válogass össze néhány eltérő, de egymással harmonizáló színt és 2 körmöd kivételével felváltva fesd ki őket. A képen látható narancs, jégkék és fekete fehérrel kombinálva például remekül néz ki. A kihagyott körmeidet fesd le nude alapszínnel, majd rajzolj rá mintákat a többi árnyalatú lakkal.

 

Színes pacák

Ezt az absztrakt manikűrt egyáltalán nem nehéz elkészíteni, mindössze néhány különböző színű lakkra lesz hozzá szükséged. A nude alapozást követően rajzolj tetszőleges pacákat a színekkel a körmeidre. Engedd el a fantáziádat és használd bátran a színeket!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást