Ilyenek voltak fiatalon – Színésznők, akik 70 fölött is megőrizték fiatalkori szépségüket

Ilyenek voltak fiatalon – Színésznők, akik 70 fölött is megőrizték fiatalkori szépségüket

Címlap / Kikapcsolódás / Ilyenek voltak fiatalon – Színésznők, akik 70 fölött is megőrizték fiatalkori szépségüket

Meryl Streep

Idén júniusban tölti be 72. életévét a nő, aki nélkül tényleg nem tudjuk elképzelni Hollywoodot. Fiatalkorában előfordult, hogy kritika érte nem éppen klasszikus szépsége miatt, pedig ő az, aki 70 fölött sem veszített semmit különleges karakteréből. Mosolygó szemét pedig ezer közül is felismernénk.

Kramer kontra Kramer, A szív hídjai, Távol Afrikától, Az órák, Az ördög Pradát visel, Mamma mia! vagy a Vaslady – számtalan szerepében ezer arcát megmutatta. Mégis mindig van benne valami kedvesen ismerős, ami a korral sem vész el.

 

 

Diane Keaton

Csibészes mosoly, fiús ruhák, kócos haj – ez az, ami először bevillan, ha a fiatal Diane Keatonra gondolunk, aki Woody Allen filmjeiben örökre bevéste magát az emlékezetünkbe.

A csibészes mosoly és a különleges ruhaválasztások ma is jellemzőek az idén 75. évét betöltő színésznőre. Kócos haja pedig mára ősz hajkorona lett, amit előszeretettel dob fel vidám kalapokkal. Egy biztos: az energia épp úgy sugárzik belőle ma is, mint mikor Annie Hall szerepébe bújt 1977-ben.

 

 

Jane Fonda

A kétszeres Oscar-díjas színésznő modellként kezdte karrierjét, majd az 50-es évek végétől már a színészet felé fordult. Sokak emlékeiben mégis máshogy él, a 80-as években ugyanis a torna népszerűsítésével tette le névjegyét a popkultúra történetében. A 83 éves színésznő nemrég a közösségi médiában azt is bebizonyította, hogy nemcsak csodás külsejét sikerült megőriznie, hanem fittségét is.

 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást