Kikapcsolódás / Szórakozás

7 romantikus film, amit még a párod is imádni fog

Páros mellékhatás

Ez a film elsősorban vígjáték, de a romantikára és a szerelemre is nagy hangsúlyt helyez, úgyhogy mindketten jól jártok vele. A történet szerint egy házaspár kapcsolata romokban hever, ezért egy mesés üdülőszigetre utaznak, hogy ott terápián rendbehozzák szerelmüket. Az ötlet igazán szimpatikus lesz három házas barátjuknak, akik azzal a céllal csatlakoznak feleségeikkel, hogy egész nap strandoljanak és jet skizzenek. Ám a helyszínre érkezve kénytelenek rájönni, hogy a terápiás programok nem fakultatívak. Mindenkinek részt kell vennie a foglalkozásokon, így az álomnyaralásról hamar kiderül, hogy komoly árral jár: addig mélyen rejtett problémáikkal szembe kell nézniük. 

 

Szerelem és más drogok

Jamie igazi nőcsábász, aki egy gyógyszerészeti cégnél dolgozik, és ezerrel azon küzd, hogy megmászhassa a lépcsőfokokat. Amikor megismeri Maggie-t, rögtön magával ragadja a nő varázslatos kisugárzása, és a tény, hogy a lány egyáltalán nem akar kapcsolatot, csak még inkább kivívja Jamie érdeklődését. Noha egyikük sem az az elköteleződős típus, mégis egymás karjában találják magukat, és őrülten szerelmesek lesznek. Azonban előbb-utóbb kiderül, mi az oka annak, hogy Maggie senkihez sem akart eddig közel kerülni.

 

Ilyen az élet

Katherine Heigl filmjei közül egyébként is érdemes válogatnotok, hiszen mindegyikben a szerelem és a vígjáték ötvöződik egymással. Ha viszont biztosra mennétek, válasszátok az Ilyen az élet című filmet! Holly és Eric rendkívül sikeresek a karrierjükben, ám a szerelemben egyáltalán nincs szerencséjük. Arról nem is beszélve, hogy ki nem állhatják egymást, és egyetlen közös randijuk is kudarcba fulladt. Ám legjobb barátaik és közös keresztlányuk miatt mégis próbálják elviselni a másik jelenlétét. Amikor viszont a kis Sophie szülei tragikus balesetben elhunynak, és kiderül, hogy a gyermeket kettejükre hagyták, mindent félretéve igyekeznek megteremteni a boldog otthont Sophie-nak. Aztán azon kapják magukat, hogy nem is olyan rossz ez az együttélés…

 

Ha igaz volna

Reese Witherspoon egyik legjobb filmje, amiről mégsem hallani eleget! David nagy mázlistának érzi magát, amikor sikerül lecsapnia egy szuper albérletre San Franciscóban. Alig néhány napja él ott, amikor egy csinos, ámde rendkívül harcias nő felbukkan a lakásán, és váltig állítja, hogy ez az ő otthona. A nő aztán olyan titokzatosan eltűnik, ahogy jött, David pedig zárat cseréltet, ám Elizabeth újra megjelenik a nappaliban. Hamarosan kiderül, hogy a lány valójában egy kísértet, és fogalma sincs, ki ő, vagy mi történt vele. David segíteni próbál neki átjutni a túlvilágra, de ő egyáltalán nem akar távozni. Elkezdik hát megkeseríteni egymás életét, mígnem barátság, majd szerelem alakul ki közöttük. De vajon mi történt Elizabeth-tel, és van-e esélyük megoldást találni rá?

 

Túl szexi lány

Renee egy igazán átlagos lány, aki pontosan tudja, milyen nehéz boldogulni egy olyan világban, ahol körülötte lényegében mindenki megnyerte a genetikai lottót. Csinos, vékony nők, gyönyörű arccal és hibátlan alakkal; ő biztos abban, hogy nem tartozik közéjük. Amikor viszont egy baleset során beüti a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle. Legalábbis ő így látja a tükörképét, rajta kívül mindenki más ugyanazt a Renee-t látja, aki eddig volt. Ennek hatására a lány hatalmas magabiztossággal kezdi újra életét, jelentkezik álommelójába, és még a cég legdögösebb pasijának érdeklődését is felkelti. Rendkívül szórakoztató film, amit biztos, hogy a párod is szívesen megnéz majd veled!

 

Kétéjszakás kaland

Íme egy film, ami nem a mindent elsöprő szerelemről szól, és egy kicsit lazább módon mutatja be két fiatal egymásra találását. Megan szerencsétlen a szerelemben, és miután dobja a pasija, úgy dönt, hogy életében először egyéjszakás kalandra adja a fejét. A neten ismeri meg Alecet, akivel rövid beszélgetés után azonnal találkozik is, méghozzá a srác lakásán. Azonban másnap, amikor szeretne gyorsan elslisszolni a férfitől, kiderül, hogy hatalmas hóvihar bénította meg a várost, és esélytelen a hazamenetel. Az apró lakásban rekednek ketten, és rákényszerülnek arra, hogy még jobban megismerjék egymást. Azonban egyiküknek van egy kis titka, ami mindent felborít!

 

Káprázatos holdvilág

Colin Firth és Emma Stone közös filmje eddig talán elkerülte a figyelmed, pedig a romantikus vígjátékot érdemes felírnod a listádra! Kevesen tudják, hogy a híres kínai bűvész, Wi Ling Soo valójában nem más, mint Stanley Crawford, egy arrogáns angol férfi. Ő nem csak rendkívül öntelt, de ki nem állhatja a médiumokat, akik azt állítják, hogy képesek az igazi varázslatra. Amikor egy barátja arra kéri, utazzon el vele egy ismerőséhez, és leplezze le a fiatal nőt, aki elmondása szerint látnoki erőkkel bír, a férfi igent mond a felkérésre. A helyszínre érve egy furcsa idillben találja magát: a családanya szeretné felvenni a kapcsolatot elhunyt férjével, miközben fia rögtön beleszeret Sophie-ba, a látnokba. Stanley pedig nem érti, a család miért ilyen hiszékeny, hiszen egyértelmű, hogy a nőnek nincsenek természetfeletti képességei.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást