Kikapcsolódás / Szórakozás

7 romantikus film, amit még a pasid is imádni fog

7 romantikus film, amit még a pasid is imádni fog

1/7 Páros mellékhatás

Ez a film elsősorban vígjáték, de a romantikára és a szerelemre is nagy hangsúlyt helyez, úgyhogy mindketten jól jártok vele. A történet szerint egy házaspár kapcsolata romokban hever, ezért egy mesés üdülőszigetre utaznak, hogy ott terápián rendbehozzák szerelmüket.

Az ötlet igazán szimpatikus lesz három házas barátjuknak, akik azzal a céllal csatlakoznak feleségeikkel, hogy egész nap strandoljanak és jet skizzenek. Ám a helyszínre érkezve kénytelenek rájönni, hogy a terápiás programok nem fakultatívak.

Mindenkinek részt kell vennie a foglalkozásokon, így az álomnyaralásról hamar kiderül, hogy komoly árral jár: addig mélyen rejtett problémáikkal szembe kell nézniük. 

 

2/7 Szerelem és más drogok

Jamie igazi nőcsábász, aki egy gyógyszerészeti cégnél dolgozik, és ezerrel azon küzd, hogy megmászhassa a lépcsőfokokat. Amikor megismeri Maggie-t, rögtön magával ragadja a nő varázslatos kisugárzása, és a tény, hogy a lány egyáltalán nem akar kapcsolatot, csak még inkább kivívja Jamie érdeklődését.

Noha egyikük sem az az elköteleződős típus, mégis egymás karjában találják magukat, és őrülten szerelmesek lesznek. Azonban előbb-utóbb kiderül, mi az oka annak, hogy Maggie senkihez sem akart eddig közel kerülni.

 

3/7 Ilyen az élet

Katherine Heigl filmjei közül egyébként is érdemes válogatnotok, hiszen mindegyikben a szerelem és a vígjáték ötvöződik egymással. Ha viszont biztosra mennétek, válasszátok az Ilyen az élet című filmet!

Holly és Eric rendkívül sikeresek a karrierjükben, ám a szerelemben egyáltalán nincs szerencséjük. Arról nem is beszélve, hogy ki nem állhatják egymást, és egyetlen közös randijuk is kudarcba fulladt. Ám legjobb barátaik és közös keresztlányuk miatt mégis próbálják elviselni a másik jelenlétét.

Amikor viszont a kis Sophie szülei tragikus balesetben elhunynak, és kiderül, hogy a gyermeket kettejükre hagyták, mindent félretéve igyekeznek megteremteni a boldog otthont Sophie-nak. Aztán azon kapják magukat, hogy nem is olyan rossz ez az együttélés…

 

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást