6+1 költséghatékony programötlet barátnős talikra és randikra

6+1 költséghatékony programötlet barátnős talikra és randikra

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 6+1 költséghatékony programötlet barátnős talikra és randikra

Amikor vége a munkanapnak vagy hétvége van, végre csak azzal kell foglalkoznod, hogy kivel és hova menj kikapcsolódni. A barátokkal és a pároddal töltött idő szerencsére ingyen van, de ha elmentek valahová és spórolni is akartok, az valószínűleg már egy nagyobb kihívás lesz. Lássuk milyen programlehetőségek közül választhattok, ha nem akartok pénzt költeni!

Vacsi másképp

Nem kell minden alkalommal szuper éttermekbe menni ahhoz, hogy jól szórakozzatok és egyben finomakat is egyetek.

A következő alkalommal vesd fel, hogy vacsorázzatok nálad, ahol az egyik kedvenc receptedet próbáljátok ki.

Ha nem vagy egy született konyhatündér, akkor sincs semmi gond, tartsatok egy olasz estét és készítsetek el egy pofonegyszerű tésztás fogást vagy süssetek pizzát és élvezzétek az estét.

Extrán jó, hogy így az alapanyagokat is beszerezhetitek közösen, a vacsit pedig a legkényelmesebb otthoni szettetekben is élvezhetitek.

Helyi turisták

Mikor volt utoljára, amikor csak úgy, cél nélkül sétáltál a környéken vagy a városban, ahol laksz?

Amikor nem siettél munkába, amikor nem csak a metróhoz rohantál és arra sem volt időd, hogy szétnézz az utcán, hogy valami változott-e körülötted? Sejtjük a választ, ezzel valószínűleg a barátaid is így vannak, úgyhogy itt az ideje ezen változtatni.

Legyél te az, aki a következő alkalommal javasolja, hogy fogjatok egy fényképezőgépet, vegyetek fel kényelmes cipőt és nézzetek várost úgy, mintha csak egy idegen városban lennétek.

Tipp: Vigyetek magatokkal postitet és tollat és hagyjatok kedves üzeneteket a város különböző pontjain!

Otthoni spa

Nem kell wellness hotelbe mennetek ahhoz a barátnőddel, hogy feltöltődjetek és kikapcsolódjatok, hiszen egy-két trükkel ezt otthon is megtehetitek.

Küldd el otthonról a párod, hívd át a barátnőidet és szervezzetek egy egész délutános szépségprogramot. Hajpakolás, arcmaszkok, manikűr, pedikűr és így tovább.

Ha megvagytok a többórás programmal, utána nézzetek csajos sorozatokat, és élvezzétek az édes semmittevést!

Kirándulás

Az ősz az egyik legtökéletesebb évszak arra, hogy egy-egy napra kiszabadulj a városból és kirándulj valahol.

Egy gyönyörű erdei vagy folyóparti séta nem csak megnyugtat és feltölt, de igazán szuper programlehetőséget is kínál úgy, hogy közben pénzt sem kell költened.

Ha szerettek biciklizni, akkor járgányokra is pattanhattok, hiszen így nem csak a lelki feltöltődés, hanem az edzés is része lesz a napotoknak!

Barkácsolás

Akár a pároddal, akár a barátnőiddel szeretnél hasznos időt eltölteni, jó program a barkácsolás.

Persze nem arra gondolunk, hogy fúrjatok, faragjatok a lakásban, de a Pinterestet böngészve biztosan ezernyi olyan ötletet találtok, amit saját kezűleg készíthettek el.

Lehet ez egy tudatos előregondolkozás a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban – hiszen a legjobb ajándék sajátkészítésű, nem igaz? – vagy akár készülhetnek lakásdekorációs vagy praktikus használati tárgyak is.

Munkára fel!

Gardróbfrissítés

Minden nőnek vannak olyan ruhadarabok a szekrényében, amiket valamiért nem hord. Nincs velük semmi baj, talán még a címke is rajtuk van, de valahogy mégsem az igazi.

Találkozzatok páran a barátnőiddel és válogassátok ki együtt a ruháitokat. Közben felpróbálhatjátok és szavazhattok arról, hogy mi megy és mi marad.

Csináljatok egy kupacot azoknak a ruháknak, amiket eladtok egy következő gardróbvásáron – ami szintén egy szuper programlehetőség a jövőre nézve – és legyen egy halom azoknak is, amiket eladományoztok.

Így nem csak másokon segítetek, de a szekrényetek is új színt kaphat majd!

Minőségi idő

Bármit is csináltok a szabadidőtökben, ne hagyd, hogy az határozza meg a jókedved, hogy van-e pénzed arra, hogy a többiekhez csatlakozz a különböző programokon.

Ha átkattintod az agyad és arra fókuszálsz, hogy kivel vagy és miért szeretsz vele lenni, akkor hirtelen mindegy lesz majd, hogy épp hol vagytok vagy mit csináltok és számos olyan programlehetőség nyílik meg előttetek, amire eddig nem is gondoltatok!

Melyiket választjátok legközelebb?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást