6 szuper gasztrorandi ötlet, ha unjátok az éttermezést

6 szuper gasztrorandi ötlet, ha unjátok az éttermezést

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 szuper gasztrorandi ötlet, ha unjátok az éttermezést

Enni nagyon jó dolog, főként a kedveseddel együtt, de egy idő után már unalmas éttermekbe, cukrászdákba járni, főként ha már az összes jó helyen végig kóstoltatok mindent, és nincs már új fogás a menün. Mutatunk neked 6 klassz, gasztros élménnyel egybekötött randitippet, amire lecserélhetitek az elcsépelt programot!

Borkóstoló

Magyarországon számos szuper bortermő terület található, így akárhol élsz az országban, a közelben biztos találsz egy jót.

A közös borkostoló lehet akár egy estés program, de ha utaznátok is, akkor egy hosszúhétvégével is egybe köthetitek.

A finom borok mellett kísérő falatokat is felszolgálnak, és ha alapvetően érdeklődtök a minőségi italok iránt, számos érdekességet megtudhattok.

Bonbon manufaktúra

A bonbon vagy csokoládé készítő rövid, egy délutános workshopok nem csak munkahelyi csapatépítőnek érdekesek, hanem randiprogramnak is kiválóak.

Ha rajongtok az édességért, akkor ez egy nektek való esemény lesz!

Az ország számos csoki manufaktúrákában van lehetőség a műhelylátogatással és kóstolással egybekötött édesség készítésre is.

A végeredményt természetesen hazavihetitek, és egy romantikus este keretében elfogyaszthatjátok.

Közös főzőcskézés

Az otthon főzés is nagyon szuper program tud lenni, főként ha közösen csináljátok!

Kezdjétek már az alapanyag beszerzéstől a folyamatot, és menjetek együtt piacozni, bevásárolni, miután megbeszéltétek a menüt.

A vidám hangulatú készülődést és főzést pedig kövesse majd egy gyertyafényes, halk zenés vacsora, ahol tényleg nyugodtan egymásra tudtok figyelni, nem úgy mint egy étteremben.

Ha nem vagytok kimondottan ügyes szakácsok, akkor először egy közös főzőtanfolyamon is részt vehettek, majd pedig valamikor otthon reprodukálhatjátok az ott tanultakat.

 

Láthatatlan vacsora

A láthatatlan vacsora igazi különlegesség, hazánkba csak néhány évvel ezelőtt érkezett meg.

A lényege, hogy vak sötétben kell étkeznetek, így a szaglásotok, ízlelésetek, minden egyéb érzéketek sokkal jobban felerősödik.

Választhattok a tematikus esték közül, hiszen számos konyha ételei szerepelnek a különböző láthatatlan vacsorákon, kezdve a magyaros ételektől, a francia, olasz konyhán át az egzotikusabbakig.

Vacsoraszínház

A láthatatlan vacsorához hasonlóan ez is egy olyan éttermezés, amiben van egy kis plusz, mégpedig egy előadás.

Ez lehet interaktív, amibe a közönséget is bevonják, akár egy játék, ami a szabadulószobákhoz hasonlít, de a klasszikus előadások is gyakoriak, ahol te valóban csak nézőként figyeled az eseményeket, amihez a díszletet az étterem adja.

Ha szeretitek a színházazást, ezt a programot biztosan nem bánjátok meg!

Piknikezés

Imádtok közösen kirándulni?

Akkor a ti gasztroprogramotok nem is lehetne más, mint a kirándulás!

Az ételeket vásárolhatjátok is, de a legjobb, ha közösen készítitek el otthon, majd felkerekedtek egy kedvenc helyetekre.

A piknikezés lehet egy hétköznapi vacsizás, egy szombati reggeli, de akár egy hétvégi, rövid kis utazás során is szervezhettek egy hasonló kirándulást a környéken.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást