6 jel, ami arra utal, hogy spirituális gyógyító vagy

6 jel, ami arra utal, hogy spirituális gyógyító vagy

Címlap / Életmód / Ezotéria / 6 jel, ami arra utal, hogy spirituális gyógyító vagy

Empatának tartod magad

Az empaták jellemzője, hogy egyetlen perc alatt képesek mások érzéseire hangolódni, és pontosan meg tudják mondani, mire gondol a beszélgetőpartnerük. Ez viszont nagyon fárasztóvá válik, hiszen a negatív érzéseket is sokkal erősebben érzik át, így a depresszió is gyakori körükben.

Cserébe viszont olyan megértés és együttérzés lakozik bennük, aminek köszönhetően már egyetlen beszélgetés után is megkönnyebbülnek lelkileg az emberek a társaságukban. Aki empata, nagyon sok esetben spirituális gyógyító is.

Tudod, hogy az élet többről szól

Amikor egy spirituális gyógyító beleszorul a mókuskerékbe, és az élete az állandó rohanásról, stresszről és munkáról szól, nem tud szabadulni a gondolattól, hogy ennél fontosabb célokkal kellene foglalkoznia.

Persze tudja, hogy fontos pénzt keresni, hiszen enélkül nem lehet boldogulni a világban, de mégis úgy gondolja, hogy a számlák fizetése helyett jobb dolgokra is lehetne fordítani mindezt.

Ő mindig másokon akar segíteni, ezért a szabadidejében jellemző, hogy állatmenhelyen vagy más helyeken végez önkéntes munkákat, és gyakran vesz ételt a hajléktalanoknak is.

Mindig tőled kérnek tanácsot

Vannak olyan emberek, akik képesek mindig a legjobbkor a legjobbat mondani másoknak, ami aztán az egész életüket megváltoztatja. Ha te is közéjük tartozol, valószínűleg megszoktad már, hogy szinte mindenki megtalál téged a problémáival, és egy idő után folyton tőled kérnek tanácsot mások.

Mindegy, hogy párkapcsolati vagy munkahelyi kérdés merül fel, valahogy tudják, hogy te átérzed a helyzetüket, és tudsz objektíven véleményt mondani, miközben mégis teljesen beleéled magad a helyzetükbe. Különleges adottság ez!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást