6 ember, akivé te is átváltozol egy fájdalmas szakítás után

6 ember, akivé te is átváltozol egy fájdalmas szakítás után

Címlap / Szerelem / 6 ember, akivé te is átváltozol egy fájdalmas szakítás után

Talán még csak észre sem veszed, de egy fájdalmas szakítás után minden megváltozik benned. Igen, eleinte teljesen magad alatt vagy, és úgy látod, az életnek nincs többé értelme, ám ahogy telik az idő, úgy tekintesz fokozatosan másképp az életedre. Különböző szakaszokon mész keresztül, amelyeken más és más barátok segítenek át, és bár akkor nem látod, de visszatekintve egyértelmű, hogy a személyiséged is átalakul egy időre. Az alábbi hat emberré pedig mindenki átváltozik egy szakítás után.

A felnagyító

Amikor abbahagytad az önsanyargató sírást, eltervezed, hogy most aztán beleveted magad a szórakozásba, és megmutatod az exednek, mennyire jól érzed magad nélküle.

Ezért képes vagy akár hetente kétszer is elmenni diszkóba, fotókat posztolni, és hangoztatni, milyen állati jó buliba csöppentél szombat este.

Pedig valójában egyáltalán nem is érezted jól magad, túlzásba vitted az alkoholfogyasztást, többször is eszedbe jutott az expasi, és amikor hazaértél, még sírtál is egy kicsit.

De számodra ebben a szakaszban az a legfontosabb, hogy ezt rajtad (és a közeli barátnőiden) kívül senki más ne tudja.

 

A kiszámíthatatlan

A szakítást követően tele vagy szélsőséges érzésekkel: egyik pillanatban még megállás nélkül sírsz, a következőn nevetsz, aztán eltervezed, hogy jövő héttől külföldre költözöl, majd pedig azt, hogy soha többé nem mozdulsz ki a gyerekkori szobádból.

A gondolataid és a cselekedeteid kiszámíthatatlanok, és a barátaid sem tudják, mi lesz a következő lépés.

Eleinte még próbálnak együttérzéssel beszélgetni veled, de egy idő után elegük lesz ebből, és őszintén közlik, hogy a viselkedésed átlépett egy határt.

Nagyjából ekkor sikerül neked is belátnod, hogy tényleg.

 

Az utálkozó

Noha nagyon szeretted az exedet, és a szakítás is megviselt, most mégis meggyőződésed, hogy a volt pasid a világ legszörnyűbb embere.

Igazából nem is olyan vicces, nem is annyira kedves, sőt, egy tucat rosszindulatú megnyilvánulása volt veled szemben, ami egyszerűen megbocsáthatatlan.

Nem voltál neki elég fontos, valójában a szüleid sem kedvelték, úgyhogy jobb is, ha nem vele vagy.

Ilyen és ehhez hasonló mondatokkal nyugtatod magad mindenki előtt, a barátnőid pedig pontosan tudják, hogy ez felér egy terápiával, így csatlakoznak, és veled együtt sértegetik az exedet.

 

A pasigyűlölő

Miután eljutsz arra a szintre, hogy a pasidat (látszólag) teljesen megutálod, és az összes rossz tulajdonságát kibeszélted, jön a következő szint: a világ összes férfiját ki nem állhatod.

Az lesz a legújabb meggyőződésed, hogy mindegyik pasi ugyanolyan, csak szórakozni akarnak veled, neked pedig nincs szükséged arra, hogy bárki is összetörje a szíved a hazudozásaival.

Amikor elmész bulizni, minden srácot elküldesz, és teljesen elzárkózol attól, hogy akár a Tinderre regisztráld magad.

 

A reményvesztett

Hogy pontosan mikor, az egyénfüggő, de biztos, hogy mindenki átváltozik ezzé az emberré a szakítás után; és a barátaid tanúsíthatják, ez bizony egy nagyon kemény időszak.

Szinte biztos vagy abban, hogy neked az a sorsod, hogy örök életedben egyedül legyél, és jobb, ha most azonnal beszerzel magad mellé egy kutyust vagy cicát, különben csakis saját magaddal tudsz majd beszélgetni az üres lakásban.

Nem hiszel a szerelemben, sem pedig abban, hogy még egyszer találkozni fogsz valakivel, aki képes lesz viszonozni a te érzéseidet.

 

A régi barát

Amikor kezd eleged lenni az egyedüllétből, eszedbe jutnak azok az emberek, akikkel még a kapcsolatod előtt nagyon jóban voltál, ám végül már nem maradt időd rájuk.

Akiket elhanyagoltál a pasid miatt, és most ráébredtél, mennyire hiányoznak az életedből.

Ezért veszed a bátorságot, és felkeresed őket, abban a reményben, hogy sikerül a barátságot újra felélesztenetek.

A jó hír, hogy valószínűleg kapsz egy második esélyt, és ez a régi barátság lesz az, ami igazán sokat segít a továbblépésben.

 

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást