5+1 kedvenc trendünk a 2021-es Ikea katalógusból

5+1 kedvenc trendünk a 2021-es Ikea katalógusból

Címlap / Otthon / 5+1 kedvenc trendünk a 2021-es Ikea katalógusból / 2. oldal

Az új Ikea katalógus tökéletesen reflektál a magunk mögött hagyott furcsa évre. Nem járunk el, otthon vagyunk, ezért a kényelem, az új funkciók és a rendszerezés kiemelkedő szerepet kapott.

Kényelem és pihenés az Ikea katalógus szerint

A cég mindig csodás ágyneműket, párnákat és ágytakarókat gyártott, de idén olyan kiemelt szerepet kapnak, hogy egyenesen az Ikea katalógus címlapjára kerültek. Hódít a tiszta fehér ágyneműgarnitúra és az ellenkezője ami színpompás, ráadásul nem is hasonló árnyalatú, hanem tarka színekben gyönyörködhetünk.

Az Ikea így akarja tudatni, hogy különböző lepedőit, takaró- és párnahuzatait bátran keverheted, jól fognak illeni egymáshoz. A katalógus emberközeli, mert egyik ágy sincs benne szépen bevetve, hanem olyan, mintha éppen akkor kelt volna fel belőle valaki. Mégsincs olyan érzésünk, mintha rendetlenség lenne.

A kanapékon sem tökéletesen rendezve, hanem könnyeden odadobva szerepelnek a díszpárnák, a konyhában éppen zöldséget szeletelnek, kihúzott fiókok és a padlón kallódó cipők láthatóak. Az egész katalógus erőlködéstől mentes, mintha igazi otthonokban járnánk, amikben valós családok élnek.

 

 

A konyha még mindig központi szerepet kap

Aki már rendezett be konyhát az tudja, hogy egy Ikeás konyhabútorral semmi nem veszi fel a versenyt. Olyannyira, hogy akár egy new yorki luxuslakásban is találkozhatunk elegáns Ikea konyhával.

Idén is megannyi remek változat között válogathatunk az Ikea katalógusból, mindenféle stílusban: klasszikus, modern minimál és vidékies farmhouse is képviselteti magát.

Ha valami egészen egyedire vágysz, dobd fel a szekrényeket vintage fogantyúkkal, úgy tényleg senki nem mondja meg a konyhabútorról, hogy ikeás. 

 

 

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»