5+1 kedvenc trendünk a 2021-es Ikea katalógusból

5+1 kedvenc trendünk a 2021-es Ikea katalógusból

Címlap / Otthon / 5+1 kedvenc trendünk a 2021-es Ikea katalógusból

Az új Ikea katalógus tökéletesen reflektál a magunk mögött hagyott furcsa évre. Nem járunk el, otthon vagyunk, ezért a kényelem, az új funkciók és a rendszerezés kiemelkedő szerepet kapott.

Családi körben

Mint minden nő, én is imádok Ikeába járni. Sokszor a barátnőimmel komplett programot kerítünk ebből, melyben kellemesen összekapcsolódik az inspiráció, a hasznos vásárlás és egy jó ebéd.

Anyukám szintén Ikea-rajongó, aki minden hónapban kinéz onnan valamit és a lakását állandóan csinosítgatja. A svéd óriáscégnél eddig is elengedhetetlen fontosságú volt a család és az együtt töltött idő, azonban ez most még hangsúlyosabb és ez az Ikea katalógusban bemutatott lakásokon is megmutatkozik.

Egy pár tengerparti otthona tele fával és szörfdeszkákkal. Fiatal szülők, akik a babának hangulatos, sötét szobát varázsoltak. Másfél szobás városi kislakásban négytagú család, illetve egyedülálló anyuka, aki az új partnerével és fiával és szintén kicsi alapterületen. Bemutatnak egy garzont is, ahol a tulaj szeret főzni és fontos számára a használható konyha.

 

 

Új fókusz a rendszerezésben az idei Ikea katalógusban

A tavaszi karantén alatt sokan álltak neki tárgyaik selejtezésének és rendszerezésének, az Ikea pedig mindent megtesz azért, hogy minden holminkat dekoratívan és ügyesen tároljuk.

Polcok, gardróbok, keskeny és jól elhelyezhető fürdőszobaszekrények szerepelnek az idei Ikea katalógusban, illetve remekül használható irodaasztalok, ha már úgyis annyian vannak azóta is home office-ban. A mi kedvencünk az áttetsző akril rendszereződobozok és kosarak voltak.

 

 

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»