5+1 mód, ahogyan a tüllt hordhatjuk a hétköznapokban

5+1 mód, ahogyan a tüllt hordhatjuk a hétköznapokban

Címlap / Stílus / Divat / 5+1 mód, ahogyan a tüllt hordhatjuk a hétköznapokban

A tüll különleges, nőies és izgalmas anyag, de szerencsére nem kell feltétlenül balerinának lenned ahhoz, hogy viselhesd. Bár sokáig a tüll a különleges alkalmak anyaga volt, 2018-ban nyugodtan hordhatod a hétköznapokon is. Mutatjuk, hogyan!

Mutasd meg magad!

Az áttetsző anyagok és az azokból készült ruhák egyértelműen az év kedvencei lesznek, ezt már láthattuk a kifutók kínálata alapján is.

A textúrák, a 3D díszítések szintén nagyot mennek majd, így egy áttetsző, sokat sejtető, a megfelelő helyeken mégis takaró darab nyugodtan helyet kaphat idén a gardróbodban.

A burgundi szintén menő színnek számít most, a hagyományos levegős, pasztell színek mellett most nyugodtan beújíthatsz a tüllből egy merészebb színű darabot is.

Nőies és sportos

Az egészen nőies, több rétegű, klasszikus tüll szoknyákat érdemes finom, elegáns és visszafogott darabokkal, például egy puha pulóverrel és könnyű, púderszínű anyagokkal társítani, majd egy klassz sportcipővel játékosságot csempészni a szettbe, hogy az a hétköznapokban is hordható viseletté váljon.

Stílusos, elegáns és játékos öltözet, ami egy randira és egy csajos brunchra is tökéletes választás.

Farmer fölött

A ’90-es, 2000-es évek trendje idén visszatér, és ismét elkezdünk szoknyát hordani a farmer helyett.

A trapéz nadrágok helyett azonban most a szűk szárú, egyenes fazonú nadrágok fölött viseljük majd az áttetsző tüll darabokat.

Ez a klasszikus alsó szoknyára hasonlító szoknya például egy csepp vintage hangulatot visz a megjelenésedbe.

Élénk színekben

A nőies midi szoknyák akkor is elegánsak maradnak, ha egy olyan merész anyagból készítik őket, mint amilyen a tüll.

Idén válassz bátran merész színeket, és hagyd őket érvényesülni úgy, hogy az öltözéked többi darabját semleges színű anyagokból állítod össze.

Egyszerű, mégis szuper nőies viselet lesz a végeredmény.

Roxfortos elegancia

A klasszikus angol főiskolás stílus egy párizsias, sikkes csavart kap, tüll is kerül a képbe.

Ez az elegáns, mégis kacér és játékos szett úgy mutat, mintha a Roxfort diákja készülne éppen egy fontos iskolai eseményre.

Deréktól fölfelé visszafogottabb, deréktól lefelé szexi és merész, a kis válltáska pedig hidat képez az összeállítás két része között.

+1: Tüllrétegek

A tüllt persze nem csak szoknyaként hordhatod: a több, különböző réteg viselete egyébként is a tavasz egyik trendje lesz, a tüll pedig az elegáns, finom anyagú pulóverekkel és a kicsit rockosabb stílusú szakadt farmerrel ugyanolyan jó barátságot ápol, sőt képes is összehozni a kettőt.

Keverd a stílusokat és simítsd össze, vagy tedd még merészebbé őket egy kevés tüllel a még trendibb hatás érdekében!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!