Szerelem / Szex

5 meghökkentő de igaz szex-sztori hétköznapi nőktől

5 meghökkentő de igaz szex-sztori hétköznapi nőktől

Flóra, 28 – Szerelő, mint a pornófilmekben

Először is szeretném leszögezni, hogy ezelőtt soha, de soha nem csináltam ilyet és azóta sem, tipikus jókislány voltam világéletemben. Pár éve a családi nyaralónkat újíttattuk fel és míg a legtöbb mesterember kedves bácsi volt, addig az egyik burkoló egy elképesztően helyes srác. 190 cm körüli izmos, lebarnult test, szőkésbarna haj, szívdöglesztő volt.

Az első nap nem egyedül jött és a szüleim is otthon voltak, de másnap úgy alakult, hogy csak ő jött befejezni a munkát és senki nem volt a házban kettőnkön kívül. Odamentem beszélgetni hozzá amíg dolgozott és nem bírtam levenni a szemem az izmairól.

Nem tudom, mi ütött belém, de egyszer csak kiszaladt a számon, hogy „Szerintem túl sok ruha van rajtunk.”

A keze egyből megállt félúton a levegőben és csak bámult rám. Kézen fogtam, a szobámba vezettem és egymásnak estünk. Miután végeztünk, pont megérkezett a családom, ő befejezte a munkát és sosem találkoztunk többet.

Nelli 23 – Mások előtt

A sztori röviden: tinder randi, a srác eljön a koleszhoz, ahol lakom, beszélgetünk, bejövünk egymásnak, a kezünk összeér, csókok, simogatások, felajzott testek. De az én szobatársaim otthon vannak, ő pedig a szüleivel él. Keresünk a koli udvarán egy kis beugrót és reménykedünk, hogy késő este senki nem jár arra. A srác nagyon ügyes a kezével – én is – eljuttat a csúcsra és készen állok a másodikra, miközben és is dolgozom a kigombolt nadrágjában.

Csak akkor vesszük észre, hogy nem vagyunk egyedül, mikor egy hazaérkező koleszosokból álló részeg csapat elkezd kiáltozni, hogy „Ez igen, adjatok neki!” és hasonlókat.

A fejem a srác vállgödrébe temetem, de akkor már túl közel vagyok és nem érdekel semmi, a hangos közönség sem, így eljutok a csúcsra. Mire kifújtuk és összeszedtük magunkat, a „drukkerek” is eltűntek.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Avatar
    neméva
    2021.05.05., 08:49

    Nem hétköznapi nők, hanem könnyed természetűek történetei.

    Válasz

Írj egy hozzászólást