5 tipp, amivel visszatalálhattok egymáshoz a pároddal

5 tipp, amivel visszatalálhattok egymáshoz a pároddal

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 tipp, amivel visszatalálhattok egymáshoz a pároddal

Manapság egyre nagyobb divat lett a válás és a párok inkább kihátrálnak egy kapcsolatból, mondván, hogy nem működik, ahelyett, hogy megpróbálnák ezt elkerülni. Természetesen vannak olyan esetek, amikor a szétválás indokolt, de valljuk be, mint mindenben, ebben is elkényelmesedtünk. Íme, Cupido üzenete a szerelmeseknek, hogy visszataláljanak egymáshoz.

Emlékezz vissza, miért szerettél belé

Ha most nem is kapcsolatotok fénypontját élitek, ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem is térhet vissza. Ez egy hosszú távú kapcsolat velejárója.

Hiszen elkezditek jobban megismerni egymást, előjönnek a rossz tulajdonságok és hirtelen úgy érezheted, hogy te nem ebbe az emberbe szerettél bele.

Ilyenkor jó, ha felidézed, hogy mik is voltak azok a tulajdonságok, amik úgy vonzottak a párodban, hiszen még most is ott vannak benne. Kár lenne csupán a rosszat meglátni a másikban, mikor ott lapul az a sok jó, amibe beleszerettél.

Izzítsd be újra!

Egyre több pártól hallom, hogy szinte teljesen megszűnt az intimitás a kapcsolatukban és jóformán már egymáshoz sem érnek.

Na már most, ez egy kapcsolat egyik legfontosabb alappillére. Hiába mutogatsz a párodra, hogy ez az ő hibája, ettől még nem oldódik meg semmi.

Kézbe kell venned a dolgokat és gondoskodni róla, hogy ez újra működjön köztetek. Lehet, hogy a párod csak arra vár, hogy újra közel engedd magadhoz.

 

Ne egy hibája határozza meg!

Sokszor hajlamosak vagyunk egy másik embert egyetlen rossz döntése, tette alapján megítélni és ekkor elfelejtünk vele kapcsolatban minden szépet és jót. Ha a párod hozott egy hibást döntést, amit megbánt, akkor ne hozz egyből elhamarkodott döntést, főleg akkor, ha látod rajta, hogy megbánta és szeretné jóvátenni.

Sokan lenézik azokat a nőket, akik képesek megbocsájtani párjuknak egy megcsalást, pedig voltaképpen ebben az esetben roppant erős nőkről beszélünk.

Nem csak a kapcsolatukba vetett bizalmuk csorbul, de akár még az önbizalmuk is károsodhat egy megcsalás esetén. Persze könnyebb egyből kihátrálni egy ilyen helyzetből, de az igazán nagy munka abban van, ha megtaláljátok az okokat és a megoldást.

Kommunikáljatok!

Legtöbbször a helytelen kommunikáció okozza egy kapcsolat vesztét. Vagyis, ha a két fél már egyáltalán nem figyel a másik mondandójára és csak a saját igazát képes hajtogatni.

Ha szeretnétek rendbe hozni a kapcsolatotokat, akkor kezdjétek a beszélgetéssel. Valaha nagyon jól működhetett köztetek, de az idők során ez folyamatosan romlott.

Keressétek meg, hogy mikor veszítettétek el egymást ebben és hozzátok vissza azt az állapotot, amiben még működött. Beszéljétek meg, hogy kinek mire van szüksége és ne csak mutogassatok a másikra, hogy ki miben hibás. Ha őszinte vagy önmagaddal szemben, akkor ez nem lesz többé akadály kettőtök között.

Elsősorban te változz!

Lehet sokszor megkérdezed, hogy hova tűnt az a jókedvű, vidám nő, aki voltál kapcsolatotok elején, mert mostanában egy szomorú, megkeseredett arc néz vissza rád a tükörben. Nos, bármennyire is szeretnéd a párodra fogni, ezt az általad keresett nőt nem ő tüntette el.

A te boldogságodért egyedül te vagy a felelős és bár könnyebb átpasszolni a felelősséget, ez nem fog működni, ha szeretnéd rendbe hozni a kapcsolatotokat.

Először is, változtatnod kell! Találd ki, mit akarsz, hogy mi tenne igazán boldoggá és tedd meg ez irányba az első lépést. Mikor az utadon leszel, észreveheted, hogy a párod is bekapcsolódott az utazásba, de az elején egyedül csak magadra számíthatsz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást