5 női tetoválóművész Budapesten, akit ismerned kell!

5 női tetoválóművész Budapesten, akit ismerned kell!

Címlap / Stílus / Test / 5 női tetoválóművész Budapesten, akit ismerned kell!

Tisztán emlékszem az első tetoválásom elkészítésének napjára. Az örömtől és büszkeségtől mámorba borult az agyam, így háttérbe szorítva az ésszerű gondolatokat. Talán ezzel is magyarázható, hogy végül olyan alkotás díszitette sok éven át a bőrömet, aminek nem volt komoly jelentése számomra. Ami azonban ennél is jobban zavart, az az volt, hogy tíz évvel ezelőtt még nem ismertem olyan komoly művészeket, akiknek ma már bármikor magabiztosan ülnék a székébe, tudván, hogy a végeredmény nem csak minőségi lesz, de valóban egyedülálló és esztétikus.Ezt a hibámat szerencsére csak kevesen láthatták, hiszen a lapockámon helyezkedett el. Nyáron gyakran azért döntöttem a zártabb felsők mellett, hogy eltakarhassam, mígnem két évvel ezelőtt elérkezett a pillanat, hogy helyrehozzam, amit anno elvétettem.

Az utóbbi évek során természetesen tovább gazdagodott a tetoválásaim száma, azonban ezek többségét én magam terveztem, és mindegyik komoly tartalommal bír. Na, jó, talán egy van, amit viszonylag hirtelen felindulásból készíttettem, azonban kicsit átformálva az is szerves része lehet majd az életemnek.

Ami változott az első két élményem, és az utóbbiak között, az a tetoválóművészek megválasztása volt. Ma már nem ülnék olyan ember kezei alá, akinek a tehetségében és tudásában nem vagyok száz százalékig biztos. Azért, hogy megkönnyíthessem azok döntését, akik tetováltatás előtt állnak – hogy mégis kihez fordulhatnának –, összegyűjtöttem öt olyan hihetetlenül ügyes női tetoválóművészt, akik biztosan nem fognak neked csalódást okozni, ráadásul mindegyik más-más stílust képvisel!

Bianicon

Bia pontosan az a művész számomra, akinek bárhol, bármikor a keze alá feküdnék, hogy valami csodálatos és egyedi alkotást készítsen nekem. Ő ugyanis nem vállal olyan munkát, ahol az internetről lementett mintát lobogtatod, amit már előtted ezer ember elkészíttetett magának.

Akár konkrét elképzeléssel fordulsz hozzá, akár bizonytalan vagy, nála biztosan gondos kezekre találsz. Mindig irigykedve nézem a feltöltött műveit, és azon merengek, ó, ez bárcsak nekem jutott volna eszembe!

Biát egyébként egy női tetováló közösségben találhatod meg, a Queen of Hearts Tattoo szalonban, ahol más, szintén nagyon tehetséges művészekkel is találkozhatsz!

Kyra

Ő volt az, aki az eddigi tetoválásaim – az újabbak közül – többségét készítette, kettőt ő tervezett a számomra, a többit én terveztem meg, ő pedig csodálatosan kivitelezte számomra.

Kyrában nagyon szeretem, hogy őszinte, így mindig elmondja, ha valamilyen minta nem áll hozzá közel, és akár egy másik tehetséges tetoválót ajánl, akinek a stílusába jobban beleillik az adott terv.

Ritka az ilyen művész, és nagyon becsülendő, hiszen ez által nem árul zsákbamacskát. Hozzá legfőképpen a virágos, vonalas és geometrikus minták állnak közel, ezek elkészítésében nincsen párja!

Művei hűen tükrözik a stílusát, tehát, ha tetszenek, amiket feltöltött az oldalára, akkor ő lesz a te embered!

Kiss Kata

Kata szintén a Queen of Hearts Tattoo dámái közé tartozik, így talán nem is kell hosszasan ecsetelnem a tehetségét.

Bár még nem volt alkalmam nála tetováltatni – remélem egyszer lesz –, de azt határozottan ki merem jelenteni, hogy a színesebb, illetve nőiesebb mintákban nincsen párja!

Nem kell megijedni, férfiak számára is készít gyönyörű alkotásokat, illetve a fekete-fehér mintái is lenyűgözők, számomra mégis ő képviseli az igazi csajos vonalat!

Baksza Alexandra

Számomra ő képviseli az igazi dark vonalat, már a szó jó értelmében, ugyanis Alexandra úgy képes megkreálni a színes világot fekete-fehérben, hogy elhiszed, ez a normális, nem pedig, ahogyan a szemed láttatja!

Legyen szó virágokról, geometriáról, állatokról vagy absztrakt alkotásokról, ő biztosan leképezi neked monokróm világba.

Gyönyörűen és igényesen dolgozik, egyedi stílussal – szintén azok közé tartozik, akikhez bátran beülnék –, így, ha biztosan nem szeretnéd viszont látni a tetoválásod másokon, fordulj hozzá!

Berczi Dóra

Dóra egy igazán egyedi stílust képvisel, mely talán megosztóbb lehet, mint a többi, én mégis inkább a művészetét tekintem káprázatosnak.

A tematikától eltekintve ugyanis gyönyörűen és igényesen dolgozik. Bár alkotásai többsége fekete-fehér, mégis annyira egyediek, hogy igazi színt visznek az életedbe!

Azok számára, akikhez közel áll Dóra stílusa, ő lesz a biztos befutó, tőle biztosan hibátlan végeredménnyel távozhatsz majd!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást