5 koncert, amin ott leszünk 2020-ban

5 koncert, amin ott leszünk 2020-ban

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 koncert, amin ott leszünk 2020-ban

Igazi legendák érkeznek idén Magyarországra, de lesznek igazi csemegék is a koncertkínálat svédasztalán. Mi nem győzünk válogatni, de az biztos, hogy az alábbi fellépőket nem fogjuk kihagyni, és ha tehetjük, az első sorban fogunk ugrálni a zenéjükre!

The Dead South

2020. november 26. Akvárium

Kanadaiak, szakállasak, lehetetlen őket komolyan venni, és mégsem lehet nem észrevenni, hogy mennyire tudják, mit csinálnak.

A The Dead South folk, neo-folk, bluegrass-folk alapokon értelmezi újra a westernek zord világát, és ír hozzá néha egészen bizarr, néha már-már erőszakos, de szinte mindig zavarba ejtő, ugyanakkor szórakoztató szövegeket.

Nate Hillts rekedtes baritonja tökéletesen passzol ehhez a stílushoz, a zenéjükre pedig nem lehet nem táncra perdülni. Az együttes először jár majd Budapesten, a nagy érdeklődésre pedig a kezdeti helyszínről, a Dürerből át kellett helyezni a koncertet az Akváriumba, szóval biztos, hogy nem csak egy-két ember fog majd lézengeni a tánctéren.

Pearl Jam

2020. július 15. Papp László Sportaréna

A Pearl Jam 2020 júniusában és júliusában egy tizenhárom állomásos európai turnén vesz részt, és 1996-os utolsó Budapesti látogatásuk után először végre hozzánk is jönnek.

Idén lesz 30 éve, hogy a Pearl Jam először koncertet adott, azóta pedig tíz stúdióalbum, több száz fantasztikus élő koncert – és az azt követő bootleg kiadások -, továbbá világszerte több mint 85 millió eladott album köthető a nevükhöz – és a zenekar továbbra is sikeres mind a rajongók, mind a kritikusok körében.

Kiss

2020. július 16. Papp László Sportaréna

Még ki sem hűl a színpad a Pearl Jam után, máris lehet újra sorban állni az Aréna előtt, hiszen rögtön a következő napon a Kiss zenéjére lehet tombolni, utolsó lehetőségként. Az utolsó turnéjára induló banda a magyar rajongóktól is elbúcsúzik, így ha valaki még nem látta őket élőben, akkor azért, ha pedig már látta, hát azért érdemes jegyet váltani.

Az END OF THE ROAD turné persze nem olyan nagypapás nosztalgia lesz, a rock legendái önmagukhoz méltó módon terveznek kiszállni a játékból. A sminkes szörnyek nem kevesebbet kínálnak, mint egy óriási rock show-t pirotechnikával, lézerekkel, hatalmas színpaddal és egy kisvárosnyi lámpaparkkal.

Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer vért és tüzet fognak okádni, rakétákat lőnek ki a hangszereikből és a rajongók felett szállnak.

Papa Roach

2020. március 4. Papp László Sportaréna

Ha azt mondjuk, hogy „Last Resort”, van olyan, aki nem kezdi lábával rögtön ütni a kezdőütemet?

Papa Csótány és bandája 5 év után ismét Budapesten szaggatja a húrokat, ráadásul ezúttal minden eddiginél nagyobb bulival készülnek, a Hollywood Undead társaságában.

‘She Loves Me Not’, ‘Getting Away With Murder’, ‘Scars’, ‘American Dreams’ vagy éppen a ‘Kick in the Teeth’ – ezek azok a slágerek, amik biztosan nem maradnak majd ki a setlistről, mi pedig teli tüdővel fogjuk énekelni őket.

Aerosmith

2020. július 24. Puskás Aréna

A négyszeres GRAMMY® nyertes együttes, az Aerosmith 26 év után az első Magyarországi koncertjét adja. A bostoni banda 1973-ban adta ki legelső stúdióalbumát, amit azóta 14 másik követett, Steven Tyler nevét pedig ma már mindenki ismeri, ahogyan különleges hangját is ezer közül is ki lehet választani.

Dream On, Walk This Way, Draw the Line, Kings and Queens, Last Child, I Don’t Want to Miss a Thing – hogy csak néhányat említsünk a legnagyobb slágerek közül. Alig várjuk!

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!