5 jel, hogy a pasid ki akar lépni a kapcsolatotokból

5 jel, hogy a pasid ki akar lépni a kapcsolatotokból

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 jel, hogy a pasid ki akar lépni a kapcsolatotokból

Az esetek többségében a szívünk mélyén már sejtjük, hogy amikor a pasink viselkedése megváltozik, az nem jelent semmi jót. A megérzéseink azt súgják, hogy talán már nem szeret minket, és a kapcsolatunk sem fontos neki, így szeretne végre kilépni, és új lappal indítani. De annyira félünk a választól, hogy fel sem merjük neki tenni a kérdést, így inkább csak reménykedünk, hogy egy munkahelyi probléma vagy szimplán a stressz áll a háttérben. Sokszor pedig így kergetjük magunkat téveszmékbe. Ha az alábbi dolgokat csinálja a párod, sajnos majdnem biztos, hogy szeretne kilépni a kapcsolatotokból.

Kevesebb időt tölt veled

Nagyon nehéz kimondani, hogy legyen vége egy kapcsolatnak; még akkor is, ha te vagy a kezdeményező fél.

Ez a pasik helyzetében sincs másképp.

Épp ezért nem ritka, hogy a férfiak úgy készülnek fel lélekben a szakításra, hogy eltávolodnak a párjuktól, és kevesebb időt töltenek vele együtt.

Ha a pasid mostanában egyre ritkábban szeretne közös programokat szervezni, és későn ér haza a munkából, noha korábban mindig időben megérkezett, az sajnos nem utal túl jó dolgokra…

 

Nem beszélnek már a közös jövőtökről

Régen sokat beszéltetek arról, hova költözzetek együtt, és hány gyereket szeretnétek majd, most pedig szóba sem hozza a dolgot?

Sőt, az utóbbi időben ha te megemlítesz neki bármit ezzel kapcsolatban, ő azonnal eltereli a témát semlegesebb irányba?

Sajnos ez erősen annak a jele, hogy már nem tervez veled közös jövőt.

Ezt pedig csak még inkább megerősíti a tény, ha nemhogy a távoli, de a közeli programokat is szünetelteti egy időre: például nem akar elmenni idén nyaralni kettesben, furcsa kifogásokra hivatkozva.

 

A haverok fontosabbak

Mindenkinek vannak barátai, és a kapcsolatban élőknél is fontos lenne, hogy időt szakítsanak rájuk. Ezért nincs is baj azzal, ha szívesen szervez esti programot a haverjaival.

A gond ott kezdődik, ha az utóbbi időben folyton a srácokat helyezi előtérbe, és képes lemondani egy közös randit, csak hogy velük mehessen focizni vagy sörözni.

Érdemes kipróbálnod, hogy mi a reakciója, ha megkérdezed, legközelebb vele mehetsz-e egy srácos programra.

Ha ezt követően sem hív téged, vagy úgy tesz, mint aki elfelejtette ezt a felvetésed, az arra utal, hogy inkább csak a fiúkkal lenne, mint veled.

 

Eltűnt az intimitás

Az intimitás nagyon fontos része a kapcsolatoknak, ha nem a legfontosabb!

E nélkül ugyanis rövidesen nemhogy nem érzitek magatokat szerelmespárnak, de inkább tekintetek egymásra haverként, mint élettársként.

Ha az utóbbi időben a pasid nem kezdeményezi a szexuális együttléteket, és inkább csak baráti puszit ad találkozásnál, az arra utal, hogy sajnos a láng kialudt a kapcsolatotokban.

És ami még rosszabb, hogy nagyon úgy fest, hogy ő semmit sem szeretne tenni ennek érdekében…

 

Apróságokon is vitatkozik

Minden páros szokott vitatkozni, és igen, vannak olyan időszakok, amikor gyakoribbak a nézeteltérések, mint máskor. De légy résen!

Mert ha a pasid az utóbbi időben apróságokon is konfliktusba keveredik veled, és mindenbe beleköt, biztos, hogy rejtett lelki problémái vannak, amiket így próbál meg tudat alatt levezetni.

És a legrosszabb, hogy sok esetben ezt a gerjesztett drámát használják arra az emberek, hogy legyen okuk kilépni a kapcsolatból, mondván, hogy „túl sokat vitatkozunk, ennek így nincs értelme„.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást