4 lánybúcsús játék, ami tényleg vicces, és nem ciki senkinek

4 lánybúcsús játék, ami tényleg vicces, és nem ciki senkinek

Címlap / Szerelem / Esküvő / 4 lánybúcsús játék, ami tényleg vicces, és nem ciki senkinek

Voltál már lánybúcsúban, ahol a viccesnek szánt játékoktól mindenki inkább csak kínosan feszengett? Ha éppen te is ilyen buliba készülsz, akkor dobd be inkább ezeket a programokat, hogy tényleg jól érezzétek magatokat!

A Nagy Kvíz

A kvízjátékok gyakori elemei a leánybúcsúknak, de béna kérdések helyett sokkal izgalmasabb, ha előre készülsz: írj például össze néhány kérdést a vőlegényről, majd találkozz vele, és vedd fel a telefonodra a válaszait. Amikor a leánybúcsún a menyasszony megválaszolja őket, rögtön le is játszhatod, hogy jövendőbeli férje mit felelt.

De ne szorítkozzatok csak a vőlegényre, hiszen ez az este nem csak a férjhez menésről, hanem a barátságotok ünnepléséről is szól, arról, hogy különböző életesemények során is kitartotok egymás mellett!

Készítsd el a kvízt a lánybúcsú résztvevőivel is, kérdezd meg a menyasszony gimis osztálytársát, hogy melyik tanárukba voltak plátóian szerelmesek, melyik volt a legviccesebb osztálykirándulós sztori, és így tovább.

Két-három személyre szabott kérdés elég mindenkinek, ezekkel ugyanúgy járhatsz el, mint a vőlegényes kvízzel. Persze az előkészítés és a felvételek igényelnek némi előkészületet – bár ma már nem is feltétlenül kell találkoznotok ehhez, elég ha, elküldöd a kérdéseket, a másik pedig hangfájlban megküldi a válaszokat – de így mindenki bevonva érzi magát, senki nem üldögél unatkozva, míg a menyasszony sablonos kérdésekre felelget, és biztos, hogy néhány remek régi sztori is előkerül majd!

„Kiegészítesz!”

Ha már esküvő és szerelem, néhány koktél után biztosan eszetekbe jutnak a szép, vagy éppen kevésbé szép, de annál nyálasabb szerelmes dalok, amiket mindenki fejből tud – vagy mégsem?

Készülj előre, nyomtasd ki néhány közismert sláger szövegét úgy, hogy egy-egy szót kihagysz a leírásból, és ezt a vendégeknek kell kiegészítenie.

A szabály az, hogy ha nem tudod, mi áll az üres vonal helyén, akkor is be kell írnod valamit, így egészen meglepő kényszermegoldások születhetnek. Ez a játék egyszerűnek tűnhet, de az elbaltázott dalszövegek annál nagyobb nevetésekre adnak majd okot!

A nagy ruhatervező

Ehhez a játékhoz minden részt vevő kap egy guriga konyhai papírtörlőt, vagy egyszerű, fehér wécé papírt, és tetszés szerint még néhány kiegészítőt.

A feladat az, hogy mindenki egy saját ízlésének megfelelő menyasszonyi ruhát készítsen a rendelkezésére álló papírból.

Ha sokan vagytok, párba is állhattok, egyikőtök lesz a modell, a másik a tervező. Amikor mindenki kész, tartsatok divatbemutatót az elkészült darabokból!

Lehet, hogy a feladat elsőre lehetetlennek látszik, de ha szabadjára engeditek a kreativitásotokat, gyorsan ráéreztek arra, mennyi lehetőség rejlik a krepp papírban, ráadásul hihetetlenül vicces fotók is születhetnek az alkotás során!

Különleges ajándék

Állandó és kellemetlen kérdés, hogy kell-e vinni ajándékot egy leánybúcsúra, és ha igen, milyet és milyen értékben?

Ez a játék ezt a kényelmetlen helyzetet is egy csapásra megoldja: egyezzetek meg egységesen egy bizonyos tárgyban, ami vérmérsékletektől függően lehet egy frissen vásárolt bugyi, egy hűtőmágnes, vagy egy vicces fantázianevű körömlakk, a lényeg, hogy a kategórián belül mindenkinek valami olyasmit kell vásárolnia, ami emlékezteti őt a menyasszonyra, majd kizárólag az ajándék alapján a menyasszonynak meg kell próbálnia kitalálnia, hogy melyik vendégétől érkezett a meglepetés.

Nem csak sok nevetést hoz ez a játék, de a használatba kerülő tárgyak a későbbiekben is kellemes emlékeket idéznek majd.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást