4 ok, amiért nagyon klassz, hogy 2019-et szingliként indítod

4 ok, amiért nagyon klassz, hogy 2019-et szingliként indítod

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 ok, amiért nagyon klassz, hogy 2019-et szingliként indítod

Akár már évek óta egyedül vagy, akár csak pár hónapja ért véget a kapcsolatod, egy dolgot tudnod kell: még ha most nem is érzed úgy, de nagyon is szuper dolog, hogy 2019-et szingliként indítod! Az alábbi négy tény ezt tökéletesen alátámasztja, és mire a cikk végére érsz, te is belátod, hogy mennyi klassz lehetőséget tartogat számodra az új év.

Életed legizgalmasabb éveit éled

Talán most nem gondolod, de előbb-utóbb téged is megtalál a szerelem. Lehet, hogy pár hónap múlva, lehet, hogy csak jövőre, de mindenki megtalálja a párját. És amikor ez megtörténik, nagyon sajnálni fogod, hogy életed legklasszabb szingli éveit azzal töltötted, hogy szomorkodtál otthon.

Ezért 2019-hez muszáj másképp állnod! Ez az év szóljon arról, hogy megszereted önmagad, és azt, ahol éppen tartasz. Mi van akkor, ha a környezetedben mindenki házasodik és gyereket vállal? Te is eljutsz oda, de előtte még lehetőséged nyílik egy kicsit egyedül lenni, és azt csinálni, amit akarsz.

Senkinek sem tartozol elszámolással, oda mész, ahova szeretnél, és ha egy egész hétvégét töltesz a lakásban filmnézéssel, senki sem fog zavarni. Élvezd ki ezt az időszakot! Hidd el, a kapcsolatban élő, gyermekes ismerőseid néha nagyon irigykednek azért, hogy neked van lehetőséged néha igazán egyedül lenni.

 

A szociális életed maximumon pöröghet

A szingliségnek van egy szuper előnye, amit a párkapcsolatban élők többnyire elveszítenek egy idő után. Méghozzá az, hogy annyi időt tölthetsz a barátaiddal, amennyit csak akarsz, és közben rengeteg új, izgalmas embert ismerhetsz meg!

Annak, hogy 2019-ben egyedülálló vagy, az a csodálatos előnye van, hogy a szociális életed nagyon felpöröghet, és egy percig sem fogsz unatkozni.

Hétvégente beülhetsz meginni egy koktélt egy ismerősöddel, elmehetsz bulizni, túrázni, akár iskolába is járhatsz.

Az emberek akkor szerzik a legtöbb új barátot, és akkor teszik a legtöbbet a karrierjükért, amikor épp nincs párjuk.

Kérdezz meg bárkit, mindenki egyet fog érteni ezzel az állítással!

 

Kereshetsz magadnak egy hobbit

2019 lehet az az év, amikor igazán megtalálod önmagad! Mindenkinek szüksége van egy hobbira, egy elfoglaltságra, ami feltölti és kiszakítja őt a hétköznapok mókuskerekéből. Neked van már?

Ha nincs, most, egyedülállóként van a legtöbb időd és lehetőséged arra, hogy tegyél ez ellen.

A szabadidődet sorozatnézés helyett fordítsd arra, hogy belekezdesz valamibe, ami régóta érdekelt.

Például szeretnél megtanulni jobban sütni és főzni? Esetleg mindig is érdekelt a gitározás, de nem mertél belevágni? Vagy érdeklődsz a jógázás iránt?

Szingliként azt tehetsz, amit csak akarsz, így ebben az évben találd meg azt az egy dolgot, ami nagyon boldoggá tesz – és tölts el ezzel minél több időt.

 

Utazhatsz, ahová csak szeretnél

Szuper dolog elutazni a pároddal valahova, de egyedülállóként is legalább ennyire klassz tud lenni egy kirándulás! 2019-ben pedig nagyon sok felejthetetlen élményben lesz részed, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy válladra vedd a hátizsákodat. Utazz minél többet, menj el túrázni, ismerj meg új kultúrákat!

Biztosan vannak olyan barátaid, akik benne lennének legalább egy hétvégi kikapcsolódásban, de ma már a neten találhatsz csoportokat is, ahol olyan emberek vannak, akik szívesen mennek el kirándulni, és kötnek új barátságokat. De ha egyedül vágsz neki egy utazásnak, azzal sincs semmi baj, hiszen így is rengeteg klassz élményben lesz részed, és új emberekkel találkozhatsz! 2019 tele van lehetőségekkel, használd ki őket!

 

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!