3 ok, hogy miért válaszd a babaeszköz bérlést!

3 ok, hogy miért válaszd a babaeszköz bérlést!

Címlap / Életmód / Család / 3 ok, hogy miért válaszd a babaeszköz bérlést!

A modern bölcső – Adamo hinta bérlés

Az Adamo hinta bérlés megfelelő választás lehet minden szülőnek, ugyanis az Adamo hinta óriási előnye, hogy felszerelése egyszerű, a hintát használó gyerek könnyebben megnyugszik és sokkal jobban fejlődik, mint átlagos bölcső használatakor, illetve az eszköz könnyen tisztítható. 

Az Adamo hinta bérlés nem véletlenül elterjedt ma már a kisgyermekes szülők körében, ugyanis a fentebb említett előnyökön túl a hinta nem csupán bölcsőhintaként alkalmazható, de rugós- és ülőhintaként is funkcionálhat, így nagyobb teherbírásának köszönhetően akár 5 éves korig is használható.

Mindig biztonságban és kényelemben – Babahordozó bérlés

A babahordozó bérlés talán ma már elterjedtebb fogalom, mint az Adamo hinta bérlés, bár sokan nem tudják, milyen előnyökkel bír. Aki első gyermekét tartja kezében, nem tudhatja, melyik babahordozó lesz gyermeke és saját maga számára a legmegfelelőbb választás. Ezeknek a szülőknek ajánljuk elsősorban a babahordozó bérlést, ugyanis még vásárlás előtt kipróbálhatják a választott típust, így alkalmuk nyílik csak azután beszerezni a terméket, miután megbizonyosodtak arról, hogy valóban kényelmes és a baba is jól érzi magát benne.

Ma már sokféle babahordozó létezik, amelyek mind sokféle előnnyel és hátránnyal bírnak, így mindenképp érdemes megfontolni a babahordozó bérlés lehetőségét. Fontos szempont lehet választásnál, hogy mekkora a hordozó teherbírása, mennyire kényelmes, milyen a kialakítása, állítható-e, illetve hogy milyen a súlyelosztása.

Fókuszban a fejlődés – Babamérleg bérlés

Babamérleg bérlés fontos, főleg a baba életnek első pár hónapjában, ugyanis egy babamérleggel lehet könnyen nyomon követni a gyermek fejlődését. Fontos, hogy észrevegyük, ha a gyermek súlya a szokásostól eltérően emelkedik vagy esetleg nem emelkedik, így rendszeresen mérnünk kell a babát, amelyre egy hagyományos mérleg nem nyújt megfelelő megoldást.

A babamérleg bérlés során kapott eszköz különleges kialakításánál fogva lehetőséget nyújt arra, hogy a babát belefektessük a mérleg tálcájába, így megóvva a gyermeket bármiféle kellemetlenségtől. Emellett a mérleg a hagyományos mérlegekhez képest jóval pontosabb értéket mutat, általában 10 grammos beosztással működik. Néhány babamérleg esetén a fentebb említett tálca leszerelhető és kisebb gyermekeknél akár nagyobb korban is alkalmazható.

A babaeszköz bérlés tehát remek lehetőséget nyújt bármely babás szülő számára, ugyanis mind az Adamo hinta bérlés, mind a babahordozó bérlés, mind a babamérleg bérlés megkönnyítheti a szülők számára a babára való megfelelő felügyeletet és a baba megfelelő fejlődésének biztosítását. Próbáld ki Te is a babaeszköz bérlés könnyedségét és juss hozzá Te is ezekhez a jó minőségű eszközökhöz a lehető legjobb áron!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást