Életmód / Ezotéria

3 csillagjegy hibátlan memóriával – És 3, aki mindent elfelejt

3 csillagjegy hibátlan memóriával – És 3, aki mindent elfelejt

Akik mindenre emlékeznek:

Skorpió

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a csillagjegyek között a Skorpió kiemelkedik memória terén! Ez a jegy annyira tökéletes emlékezőképességgel rendelkezik, hogy olyan dolgokat is képes felidézni, amelyekre már szinte senki sem emlékszik.

Mindegy, milyen triviális eseményről vagy apró részletről van szó, ő még évekkel később is jól emlékszik rá. Mondhatsz neki bármit, nem felejti el! Ez a tudás egyébként a tanulásban, munkában is mindig előnyére válik, hiszen akár a szivacs, úgy szívja magába az információkat.

Bika

Akármi történik egy Bika életében, ő nem felejti el egykönnyen. Legyen az jó élmény vagy rossz emlék, ez a zodiákus mindent elraktároz magában, mintha egy emlékkönyv lenne a fejében.

Vele aztán nem érdemes vitatkozni arról, hogy ki mit mondott, és nem szabad olyat ígérni neki, amit nem akarunk betartani, mert az biztos, hogy felemlegeti évekkel később is. Elvégre akinek ilyen éles a memóriája, semmit sem tud elfelejteni egykönnyen – még ha akarna sem! Nem véletlen, hogy már iskolás korában is gyorsan tanult.

Rák

A Rák jegy szülöttei is szuper memóriával bírnak, de tény, hogy ők elsősorban azt tudják jól megjegyezni, amihez érzelmi kötődésük van. 10-20 év magasságából is fel tudják idézni azt a pillanatot, amikor megkapták életük első csókját. Ha valami nem érdekli őket, a memóriájuk szélsebesen kitörlődik a témában.

Elvégre miért is foglalnák a helyet a fontosabb dolgok elől? A Rák jegyű ember jól emlékszik a barátai történetére, a családjának szinte minden pillanatára, de a tanulás, vizsgázás nem az erőssége, mert ami nem érdekli, az nem ragad meg a fejében.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Avatar
    Mónika Viola
    2021.03.07., 11:55

    Skorpió jegyű vagyok

    Válasz

Írj egy hozzászólást