Attól jó, hogy nem populáris! 2021 underground lakberendezési trendjei

Attól jó, hogy nem populáris! 2021 underground lakberendezési trendjei

Címlap / Otthon / Dekor / Attól jó, hogy nem populáris! 2021 underground lakberendezési trendjei / 2. oldal

A „trend” szó hallatán sokan húzzák a szájukat, pedig ha nem csak a populáris divatot nézzük, igazán stílusos és jópofa ötleteket is találhatunk, ahogy az alábbi öt vagány underground irányzat is mutatja.

Durva falak

Az elmúlt években a Farmhouse stílus fával bevont falai hódítottak, de ez a trend kifújt és átadta helyét a texturált falaknak. Most nem divat a tükörsimára csiszolt felület, a durva, szinte vályog-hatású megjelenés hódít, ami erőlködés nélkül képes stílusos lenni. Saját kezűleg is elérheted ezt az izgalmas hatást, csak be kell keverni egy kis glettet vagy gipszet es egy spaklival felvinni a falra. A felület durvasága tőled függ, hogy mennyire dolgozod el és simítod ki az anyagot. Magában is jól mutat, de le is festheted. 

 

 

Lágy, neutrális színpaletta

Az a trend idén azokat a dizájnereket is utolérte, akik eddig a harsány színeket és éles kontrasztokat részesítették előnyben. Valószínű, hogy ez is azzal van összefüggésben, hogy a járvány okozta nehéz mindennapokban az ember egy kis melegségre, megnyugvásra vágyik.

Az előbb említett természetes anyagok mellett a neutrális, lágy színek is hódítanak. Finom szürke, bézs, (ezen kettő keveréke, a „greige”) terrakotta, meleg barna, olajzöldek és tóp, azaz a „gombaszín” az, ami elhozza a nyugtató hangulatot. Aki szereti az élénkebb színeket, az visszafogott okkersárga és halvány bordó tónusokat válasszon.

 

 

Teddy bear textil

Ez a pihe puha anyag egyből arra inspirál minket, hogy kuckózzunk be egy csésze teával, kakaóval vagy egy pohár borral és élvezzük otthonunk kényelmét. Nemcsak érzésre finom, a szemünknek is jólesik ránézni egy teddymackó anyaggal bevont fotelre vagy kanapéra, de „kicsiben” is kezdheted, egy párna, puff vagy takaró bevonásával. 

 

 

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»