Ilyen év vár ránk 2021-ben a védikus asztrológia szerint

Ilyen év vár ránk 2021-ben a védikus asztrológia szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen év vár ránk 2021-ben a védikus asztrológia szerint

Kíváncsi vagy, milyennek ígérkezik az újabb év? Ha a horoszkópodat már elolvastad, görgess tovább a védikus asztrológia jóslatához, hiszen 2021-re meglepő dolgokat jósolnak a szakértők!

Mielőtt belemennénk abba, milyennek ígérkezik 2021, muszáj pár szóba kitérnünk arra, pontosan mit is takar a védikus asztrológia. Ez valójában Indiából származik, és úgy tartják, a védáknak köszönhetően beleláthatunk a múltba, a jelenbe és a jövőbe is.

Megjósolja a csillagok állása alapján, hogy mi vár ránk, segítséget nyújt a mindennapokban. Közben az önismeretre, a lélek újtára és a célok beteljesítésére helyezi a hangsúlyt.

Náluk is vannak horoszkópok, de egészen máshogy számítják, így nem kizárt, hogy ez alapján más zodiákussal rendelkeznél. Indiában sok családnak saját asztrológusa van, akitől segítséget kérnek a nehéz döntések, sőt, sokszor még a hétköznapi kérdések során is.

2021-ben biztos, hogy nem dőlhetünk hátra

A védikus asztrológia szerint 2021 máris egy csodálatos jelenséggel vette kezdetét. A „lila gorilla”, ami a Jupiter és a Szaturnusz együttállásából jön létre, 1623 óta először kopogtat be az ajtónkon. A téli napforduló után a két bolygó olyan közel került egymáshoz, amire több száz éve nem volt példa. Bár ez csodálatosan hangzik, nem csak jó dolgokat hoz magával. Úgy vélik, hogy 2021-ben az újratervezés és a kihívás kerül a figyelmünk középpontjába.

Maga a tény, hogy a két korábban említett bolygóhoz a Plútó is csatlakozik, arra utal, hogy ez az év számunkra önmagunk megtalálásáról fog szólni. A Szaturnusz az értelmet, a Jupiter a lelket, míg a Plútó a halált jelképezi, ezeket pedig szimbolikus értelmenben kell nézni. Megjelenésük egy 20 éves utazás kezdetét jelenti, ami egyúttal arra is utal, hogy a 2001-ben elkezdődött életszakaszod most zárul le.

Ez azt jelenti, hogy meg kell tanulnod elengedni azt, amihez az elmúlt két évtizedben oly nagyon ragaszkodtál.

Ez lehet a fiatalságod, a gyermekeid, akik most repülnek ki a családi fészekből, egy munka, vagy akár egy barát is, akivel régóta kapaszkodtok egymásba, de toxikus lett a kapcsolatotok. Nem lesz könnyű, a gyász pedig sok esetben ezeknek a régi emlékeknel az elengedését jelentheti. De fontos, hogy kitartsunk, mert valaminek a végével egy új utazás is kezdetét veszi: ahhoz, hogy ismét gyarapodjunk, van, hogy el kell engednünk néhány dolgot.

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»